Accessoires

Zorghulpmiddelen Accessoires

Accessoires voor zorghulpmiddelen kunnen bijvoorbeeld uw woonsituatie of rolstoelgebruik nóg gemakkelijker maken. Tomzorg heeft een groot assortiment accessoires waarmee u de zorgartikelen kunt uitbreiden. Hieronder kunt u onze producten bekijken.

Assortiment accessoires

U zit in een rolstoel maar wilt ook uw wandelstok graag meenemen. U rijdt graag in uw scootmobiel maar met het koude weer kunt u wel wat warmte gebruiken. Of u zoekt naar mogelijkheden om met wat hulpmiddelen langer zelfstandig te blijven wonen. Dat kan met het uitgebreide assortiment accessoires van Tomzorg. In de volgende categorieën bijvoorbeeld.

Accessoires mobiliteit

Zitten in een rolstoel of scootmobiel, of wandelen met een rollator of wandelstok is een inspannende bezigheid waarbij u elke hulp en comfort kunt gebruiken. Tomzorg heeft diverse accessoires om deze hulpmiddelen uit te breiden en er optimaal gebruik van te maken. Een handenwarmer of schootkleed bijvoorbeeld, voor in de winter. Of een monteerbare paraplu, of poncho voor als het regent.

Om comfortabel te zitten in uw rolstoel is een rolstoelkussen een uitkomst, of een rolstoelkussen anti-decubitus als u langdurig in uw rolstoel zit. Maar ook een scootmobieltas en een wandelstokhouder vindt u in ons assortiment.

Accessoires woongemak

Er zijn verschillende accessoires voor uw woning waarmee u langer zelfstandig kunt wonen. Een douchekrukpostoel of handgrepen voor in de badkamer bijvoorbeeld. Daar kan het glad zijn dus is uw veiligheid éxtra belangrijk. Of drempelhulpen, waarmee u makkelijker van kamer naar kamer gaat. Ook heeft Tomzorg een fietstrainer, die de spierkracht, circulatie en coördinatie van de onderbenen of armen herstelt.

Natuurlijk kunt u ook kijken bij het uitgebreide assortiment voor de slaapkamer en badkamer.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general