Scootmobiel accessoires

Scootmobiel accessoires van Tomzorg

Scootmobiel accessoires maken het gebruik van uw scootmobiel, veiliger, makkelijker en comfortabeler. Tomzorg heeft scootmobiel accessoires als kleding om te beschermen tegen regen of kou, accessoires om uw bagage makkelijker mee te nemen en natuurlijk beschermhoezen om uw scoot tijdens de stalling buiten te beschermen. Hier vindt u ons assortiment scootmobiel accessoires.

Kleding voor op de scootmobiel

Kleding voor op de scootmobiel voor warmte of bescherming tegen slecht weer.

Schootkleed

Een schootkleed is een fijne extra voor op de scootmobiel. Het kleed bedekt uw benen waterdicht en heeft een thermisch gewatteerde vachtvoering. Het schootkleed is snel en gemakkelijk op schoot en om de benen heen te leggen. Met een eenvoudige kliksluiting kan het kleed om de stoel heen bevestigd worden.

Handwarmer

Een handwarmer is fijn wanneer u ook vaak stil zit op uw scootmobiel, bijvoorbeeld voor een bezoek aan de markt of een praatje op straat. Tijdens het rijden kunt u hem ook afwisselend voor de ene hand gebruiken terwijl u met de andere hand stuurt.

Poncho

Weinig zo vervelend als kou lijden of natregenen terwijl u onderweg bent. Gelukkig zijn er ook poncho’s voor op de op de scootmobiel die uw benen, bovenlichaam en de zitting beschermen.

Tomzorg heeft een ongevoerde poncho die vooral beschermt tegen regen, en een poncho met voering die ook in kouder weer bescherming biedt.

Scootmobiel accessoires voor bagage

Scootmobiel accessoires waarmee u makkelijk uw spullen mee kunt nemen.

Zuurstoffleshouder

De zuurstoffleshouder is een stevige draagtas gemaakt van nylon om te bevestigen aan uw scootmobiel om uw zuurstoffles veilig mee te nemen. Aan de zijkant is een vakje waar u het mondkapje van de fles in kunt opbergen.

Scootmobieltas

Handig spullen of boodschappen meenemen op uw scootmobiel? Tomzorg heeft een mooie, stevige en duurzame scootmobieltas. De tas is geschikt voor scootmobielen met en zonder hoofdsteun. De tas heeft één groot opbergvak, één voorvakje met rits en twee zijnetjes, en is voorzien van een veligheidsstrip zodat u opvalt in het donker.

Stokhouder

Met een stokhouder kunt u gemakkelijk wandelstokken of krukken meenemen. Het kost weinig kracht, het systeem is gemakkelijk te bevestigen en u heeft altijd plek om twee stokken of krukken mee te nemen.

Beschermhoezen voor scootmobielen

Als u uw scootmobiel buiten stalt, is het belangrijk dat hij goed beschermd wordt. Met een 100% waterdichte beschermhoes uw scoot beschermd tegen regen, hagel en allerlei soorten vuil. De luxe beschermhoes heeft ook een extra fixeerband waardoor u niet voorover hoeft te buigen om de hoes te bevestigen, en de hoes bovendien extra goed om uw scootmobiel heen zit.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general