Badopstapjes

Ben je op zoek naar een badopstapje? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste badopstapjes van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een badopstapje voor ouderen die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste simpel badopstapje van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste badopstapjes van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede badopstapje voor senioren te pakken!

VITILITY Badopstapje - Antislip - Stapelbaar - Badopstap, Vitility

41,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Het badopstapje maakt het in en uit bad stappen makkelijker én veiliger. Het antislip oppervlak zorgt ervoor dat men niet uitglijdt. De rubberen voeten aan de onderzijde zorgen ervoor dat het opstapje niet wegglijdt.

Opstapje - Indoor en outdoor opstap - 9,5 cm hoog met antislip - Voor binnen en buiten gebruik - Badopstapje, MultiMotion

★★★★★
27,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Het indoor en outdoor opstapje is een handig hulpmiddel die multifunctioneel inzetbaar is. Hij kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Buiten is het opstapje ideaal om bijvoorbeeld voor een hoge drempel bij de deur te plaatsen. Binnen is hij ideaal om bijvoorbeeld voor een bad...

Badopstapje 10 cm hoog met antislip - Stapelbaar - Bad opstap opstapje - Max. 180 kg, MultiMotion

★★★★★
27,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Het badopstapje is een veelzijdig hulpmiddel voor het vereenvoudigen van in- en uitstappen van bijvoorbeeld bad of douche. Het oppervlak is groot en voorzien van een anti-slip laag voor extra grip. De maximale belasting van het opstapje is maar liefst 180 kg.
De hoogte van het bad...

Verstelbaar badopstapje 5 t/m 10 cm | Voor volwassenen, ouderen en/of kinderen - Opstapje van Kunststof, HomeCare Innovation BV

59,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Stap gemakkelijk in en uit uw bad zonder dat u veel hoeft te bukken en strekken dankzij dit verstelbare badopstapje. Dit verstelbare badopstapje bestaat uit drie stapelbare secties die kunnen worden toegevoegd of verwijderd om aan uw individuele behoeften te voldoen. Zo is dit badopstapje...

Bad-opstap, Merkloos

52,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Bad-opstap Een bad-opstap met aluminium raamwerk en poten. Opstap van LDPE (lichte kunststof) voorzien van afdruipgaten. Afmeting opstap: 40x23cm. ...

Badopstapje 10 cm hoog met anti-slip. Stapelbaar - Bad opstap, Merkloos

48,40
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Het badopstapje is een veelzijdig hulpmiddel voor het vereenvoudigen van in- en uitstappen van bijvoorbeeld bad of douche. Het oppervlak is groot en voorzien van een anti-slip laag voor extra grip.
De hoogte van het opstapje is 10 cm, maar eenvoudig te stapelen en zo te verhogen naar 15...

Badopstap stapelbaar Pile 10 cm:, Adhome

38,00
28,05
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Stapelbare badopstap met antislip comfortlaag.
Hoogte van één element is 10 cm, vervolgens telkens 5 cm verhoging, doordat elk element 5 cm over het volgende schuift. Alle elementen zijn gelijk.
Bv. men wenst 20 cm te verhogen: 3 elementen volstaan (10 + 5 + 5 cm).
Men kan ook de...

Badopstapje Atlantis, Atlantis

41,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Het badopstapje maakt het in- en uit bad stappen makkelijker én veiliger. Het opstapje heeft een hoogte van 10 cm. Het antislip oppervlak zorgt ervoor dat men niet uitglijdt. U kunt de hoogte aanpassen door meerdere badopstapjes te stapelen waardoor het hoogteverschil met 5cm oploopt. De rubberen...

Badopstapje Atlantis ±10 cm per stuk, Adhome

41,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Stapelbare badopstap met antislip comfortlaag. Hoogte van één element is ± 10 cm, vervolgens telkens 5 cm verhoging, doordat elk element 5 cm over het volgende schuift. Alle elementen zijn gelijk. Bv. men wenst ± 20 cm te verhogen: 3 elementen volstaan (10 + 5 + 5 cm).

Maximum 6...

Moorea Badopstapje, Moorea

49,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Met het Moorea badopstapje kunt u gemakkelijker over de rand van uw bad stappen. Het ontwerp van het badopstapje biedt zeer veel stabiliteit. Bovendien zorgen de groene rubberen anti-slip kussentjes aan de bovenkant voor optimale grip en veiligheid. Wanneer u meerder opstapjes met elkaar...

Wat kost een badopstapje gemiddeld?

Wil je een badopstapje voor ouderen kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een badopstapje voor senioren. De gemiddelde aankoopprijs van een simpel badopstapje is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €41,30.

Wat is een goede goedkope badopstapje voor ouderen?

Nu je de gemiddelde prijs van een badopstapje weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een simpel badopstapje gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €41,30 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte badopstapjes op Bol.com. Zo vinden we in de Badopstapje 10 cm hoog met antislip - Stapelbaar - Bad opstap opstapje - Max. 180 kg de goedkoopste beste verkochte badopstapje.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte badopstapje voor senioren op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 badopstapjes is 5 sterren.

De badopstapje voor ouderen met de beste reviews is de VITILITY Badopstapje - Antislip - Stapelbaar - Badopstap. Bij de aanschaf van deze badopstapje ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de VITILITY Badopstapje - Antislip - Stapelbaar - Badopstap. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general