Badopstapjes

Ben je op zoek naar een badopstapje? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste badopstapjes van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een badopstapje voor ouderen die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste simpel badopstapje van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste badopstapjes van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede badopstapje voor senioren te pakken!

Opstapje - Indoor en outdoor opstap - 9,5 cm hoog met antislip - Voor binnen en buiten gebruik - Badopstapje, MultiMotion

★★★★★
29,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Het indoor en outdoor opstapje is een handig hulpmiddel die multifunctioneel inzetbaar is. Hij kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Buiten is het opstapje ideaal om bijvoorbeeld voor een hoge drempel bij de deur te plaatsen. Binnen is hij ideaal om bijvoorbeeld voor een bad...

Badopstapje 10 cm hoog met anti-slip. Stapelbaar - Bad opstap, Merkloos

45,50
38,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Het badopstapje is een veelzijdig hulpmiddel voor het vereenvoudigen van in- en uitstappen van bijvoorbeeld bad of douche. Het oppervlak is groot en voorzien van een anti-slip laag voor extra grip.
De hoogte van het opstapje is 10 cm, maar eenvoudig te stapelen en zo te verhogen naar 15...

VITILITY Badopstapje - Antislip - Stapelbaar - Badopstap, Vitility

24,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Het badopstapje maakt het in en uit bad stappen makkelijker én veiliger. Het antislip oppervlak zorgt ervoor dat men niet uitglijdt. De rubberen voeten aan de onderzijde zorgen ervoor dat het opstapje niet wegglijdt.

Badopstapje 10 cm hoog met antislip - Stapelbaar - Bad opstap opstapje - Max. 180 kg, MultiMotion

★★★★★
27,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Het badopstapje is een veelzijdig hulpmiddel voor het vereenvoudigen van in- en uitstappen van bijvoorbeeld bad of douche. Het oppervlak is groot en voorzien van een anti-slip laag voor extra grip. De maximale belasting van het opstapje is maar liefst 180 kg.
De hoogte van het bad...

Badkameropstapje (25,5 cm hoog), Badopstapje voor Volwassenen, Opstapje voor Bad, Antislip Badopstapje voor Senioren, Badbank voor Ouderen, Opstapje voor Bad, Badkruk, Zwart, Merkloos

56,62
Bekijken
bol.com

Omschrijving

  • STABEL: Het ergonomische oppervlak met afvoergaten en antislipmatten biedt meer stabiliteit en veiligheid voor de gebruiker bij het betreden van het bad.
  • VERSTELBAAR: Het past zich aan de meeste badkuipen aan door de mogelijkheid om de hoogte van 20,5 tot 25,5 cm gemakkelijk...

Bed/badopstap in bamboe, Adhome

121,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

+ Ideale opstap trede voor bed of bad + Vochtbestendige en milieuvriendelijke bamboe + Stevig en tegelijk licht + Antislip >

Vivamore Badopstap - max 150 kg - 40 x 31 x 14,5 cm - Wit, Vivamore

★★★★★
34,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Hulp nodig bij het in en uit bad stappen? De veilige badopstap van Vivamore zorgt dat je gemakkelijker van een heerlijk (bubbel)bad kunt blijven genieten.

Stevig

Met zijn stevige aluminiumpootjes met anti-sliplaagje is dit badopstapje licht in gewicht, maar staat het toch...

Deluxe Badopstapje - Vierkant - Wit - verstelbaar in hoogte 270-340 mm, Zorg Totaal

76,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Het SecuCare badopstapje is een comfort verhogend hulpmiddel. Veilig en comfortabel in en uit bad stappen.


Eigenschappen Deluxe Badopstapje - Vierkant - Wit - verstelbaar in hoogte 270-340 mm

  • Maakt veilig en confortabel in en uit bad stappen...

BADOPSTAPJE SKY, Drive Devilbiss Healthcare

★★★★★
41,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Het opstapje Sky is een veelzijdig hulpmiddel voor het vereenvoudigen van in- en uitstappen van bijvoorbeeld bad of douche. Het oppervlak is groot en voorzien van een anti-slip laag voor extra grip. De hoogte van het opstapje is 10 cm, maar eenvoudig te stapelen en zo te verhogen naar 20 of 30 cm...

Badopstapje Atlantis ±10 cm per stuk, Adhome

41,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Stapelbare badopstap met antislip comfortlaag. Hoogte van één element is ± 10 cm, vervolgens telkens 5 cm verhoging, doordat elk element 5 cm over het volgende schuift. Alle elementen zijn gelijk. Bv. men wenst ± 20 cm te verhogen: 3 elementen volstaan (10 + 5 + 5 cm).

Maximum 6...

Wat kost een badopstapje gemiddeld?

Wil je een badopstapje voor ouderen kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een badopstapje voor senioren. De gemiddelde aankoopprijs van een simpel badopstapje is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €48,70.

Wat is een goede goedkope badopstapje voor ouderen?

Nu je de gemiddelde prijs van een badopstapje weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een simpel badopstapje gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €48,70 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte badopstapjes op Bol.com. Zo vinden we in de Bed/badopstap in bamboe de goedkoopste beste verkochte badopstapje.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte badopstapje voor senioren op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 badopstapjes is 5 sterren.

De badopstapje voor ouderen met de beste reviews is de Badopstapje 10 cm hoog met anti-slip. Stapelbaar - Bad opstap. Bij de aanschaf van deze badopstapje ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Badopstapje 10 cm hoog met anti-slip. Stapelbaar - Bad opstap. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general