Badrandbeugels

Ben je op zoek naar een badkamer wandbeugel? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste badkamer wandbeugels van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een badkamer muurbeugel die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste badrand beugel van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste badkamer wandbeugels van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede wandsteun voor in de badkamer te pakken!

Medlogics Badrandbeugel - Veiligheidsgreep - Badkuip steun, Medlogics

32,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De badkuip greep voorkomt vallen of verwondingen bij het in- en uitstappen. Dankzij het verstelbare vergrendelingsmechanisme kan de stang eenvoudig en zonder gereedschap aan de zijkant van een badkuip worden bevestigd. Niet bedoeld voor gebruik op glasvezeloppervlakkten. Rubberen kussentjes aan...

EasyLiving Badrandbeugel - Verhoogde steun van 45 cm boven badrand - In breedte verstelbaar 7,5-18 cm, able2

★★★★★
49,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Een beugel met twee handgrepen voor aan de badrand. Geeft extra veiligheid bij zitten en staan. Aan de binnenzijde voorzien van een rubberen laag ter voorkoming van beschadiging aan het bad. Traploos verstelbaar! De klem kan versteld worden van 7.5 tot 18 cm. Totale hoogte 45.5 cm. Hoogte boven...

VITILITY Badrandbeugel - Veiligheidsgreep, Vitility

★★★★★
39,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De kunststof badrandbeugels zorgen voor extra ondersteuning bij het in en uit bad komen. De badrandbeugel past op vrijwel ieder bad en is makkelijk en stevig te bevestigen zonder gebruik te maken van gereedschap. Rubberen doppen voorkomen beschadigingen aan het bad.

Badrandbeugel, Vitility

25,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De kunststof badrandbeugel zorgt voor extra ondersteuning bij het in en uit bad komen. De badrandbeugel past op vrijwel ieder bad en is makkelijk en stevig te bevestigen zonder gebruik te maken van gereedschap. Rubberen dopjes voorkomen beschadigingen aan het bad.

Universele Badrandbeugel, Identités

69,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De universele badrandbeugel biedt u extra ondersteuning bij het in- en uitstappen van uw bad. Aan de bovenzijde van de beugel is een rubberen anti-slip laagje aangebracht zodat u optimale grip hebt bij het vastpakken. U kunt de badrandbeugel eenvoudig zelf bevestigen op de rand van uw bad. Voor...

Wat kost een badkamer wandbeugel gemiddeld?

Wil je een badkamer muurbeugel kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een wandsteun voor in de badkamer. De gemiddelde aankoopprijs van een badrand beugel is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €42,80.

Wat is een goede goedkope badkamer muurbeugel?

Nu je de gemiddelde prijs van een badkamer wandbeugel weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een badrand beugel gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €42,80 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte badkamer wandbeugels op Bol.com. Zo vinden we in de Badrandbeugel de goedkoopste beste verkochte badkamer wandbeugel.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte wandsteun voor in de badkamer op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 badkamer wandbeugels is 5 sterren.

De badkamer muurbeugel met de beste reviews is de Medlogics Badrandbeugel - Veiligheidsgreep - Badkuip steun. Bij de aanschaf van deze badkamer wandbeugel ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Medlogics Badrandbeugel - Veiligheidsgreep - Badkuip steun. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general