Douchehoes armen

Ben je op zoek naar een douchehoes voor arm? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste douchezak voor gips arm van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een douchehoezen voor armen die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste douchehoes gips arm van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste douchezak voor gips arm van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede douchehoes arm half te pakken!

Medimpex Douchehoes Gips Arm Heel, Medimpex

★★★★★
22,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Beschermt uw gips tijdens het douchen en baden. Gemakkelijk aan te brengen. Meerdere malen te gebruiken. Niet geschikt voor open en onbedekte wonden. Niet geschikt om mee te zwemmen.

Gipshoes voor hele arm / arm heel | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes

★★★★★
15,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze gipshoes is voor een hele arm, de hoes komt tot onder uw schouder. De gipshoes wordt afgesloten door een kunststof ring met daarin een zachtere anti-lek ring die precies om uw lichaam afsluit.

De gipshoes zorgt ervoor dat het gips niet nat wordt tijdens het douchen en baden. De...

Gipshoes Kind voor hele arm / arm heel | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes

17,95
Bekijken
bol.com

Gipshoes Kind voor halve arm / arm half | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes

16,95
Bekijken
bol.com

Douchehoes om beschermd te douchen voor arm en hand

★★★★★
11,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Inhoud verpakking:
Hoezen - 25 stuks
Straps - 2 stuks
Een hand of arm in het gips is al vervelend genoeg. De beperkingen die dit met zich mee brengt maken uw situatie alleen maar lastiger. Douchen met een gipsarm lijkt dan ook een lastige klus.
Met de douchehoes ook wel...

Vitility Douchehoes Kind - Arm Heel

★★★★★
17,24
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Douchehoezen beschermen uw gips of verband tijdens het douchen. De elastische sluiting zorgt ervoor dat er geen water in de hoes kan komen. De hoes kan men gemakkelijk zelf omdoen en kan meerdere malen gebruikt worden. Niet geschikt voor open en onbedekte wonden. Niet geschikt om mee te zwemmen...

Able 2 gipshoes halve arm - volwassenen

★★★★★
19,75
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Gipshoes halve arm - volwassene - Atlantis


Beschermt uw gips tijdens het douchen en baden. Gemakkelijk aan te brengen. Meerdere malen te gebruiken. Niet geschikt voor open en onbedekte wonden. Niet geschikt om mee te zwemmen. Ook verkrijgbaar in kindermaat.
AQ2

Merk:...

Beschermhoes arm

★★★★★
10,70
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De beschermhoezen zijn gemaakt van plastic materiaal zonder latex en tot 50 x herbruikbaar. De beschermhoezen zijn te gebruiken bij spetters maar ook bij volledige onderdompeling in water. Voordeel van deze beschermhoezen is dat ze niet aan de huid plakken en zijn wasbaar. De beschermhoezen...

VITILITY Douchehoes - Arm heel - Gipshoes - Bescherming tegen vocht

★★★★★
16,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Douchehoezen zijn een geniale oplossing om jouw gips of verband te beschermen tijdens het baden of douchen. De sleeve is voorzien van een elastische sluiting en is ontworpen om water buiten te houden en kan zelfstandig worden aangetrokken, zodat je er niemand anders bij hoeft te betrekken. En nog...

Dr. Original Douchehoes Arm Heel

16,65
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Waterbestendige bescherming voor gips & verband

Stap 1: Rek de siliconen opening zodat de arm toegang krijgt.

Stap 2: Breng voorzichtig het gips- of verbandgedeelte van de arm in.

Stap 3: Bedek het gips of verband volledig. Zorg ervoor dat de siliconen opening...

Wat kost een douchehoes voor arm gemiddeld?

Wil je een douchehoezen voor armen kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een douchehoes arm half. De gemiddelde aankoopprijs van een douchehoes gips arm is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €15,90.

Wat is een goede goedkope douchehoezen voor armen?

Nu je de gemiddelde prijs van een douchehoes voor arm weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een douchehoes gips arm gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €15,90 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte douchezak voor gips arm op Bol.com. Zo vinden we in de Beschermhoes arm de goedkoopste beste verkochte douchehoes voor arm.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte douchehoes arm half op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 douchezak voor gips arm is 3.86 sterren.

De douchehoezen voor armen met de beste reviews is de Gipshoes Kind voor hele arm / arm heel | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes. Bij de aanschaf van deze douchehoes voor arm ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Gipshoes Kind voor hele arm / arm heel | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general