Douchehoes benen

Ben je op zoek naar een douchehoes voor been? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste douchehoezen voor benen van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een douchehoes onderbeen die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste douchehoes been heel van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste douchehoezen voor benen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede douchezak voor gipsbeen te pakken!

Gipshoes voor heel been | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes

★★★★★
18,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze gipshoes is voor een heel been, de hoes komt tot boven de knie. De gipshoes wordt afgesloten door een kunststof ring met daarin een zachtere anti-lek ring die precies om uw lichaam afsluit.

De gipshoes zorgt ervoor dat het gips niet nat wordt tijdens het douchen en baden. De...

Douchehoes om beschermd te douchen voor been en voet, EmdaMed

★★★★★
11,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Een been of voet in het gips is al vervelend genoeg. De beperkingen die dit met zich mee brengt maken uw situatie alleen maar lastiger. Douchen met een gipsbeen lijkt dan ook een lastige klus.
Met de douchehoes, ook wel gipshoes genoemd kunt u in ieder geval ongestoord genieten van een...

VITILITY Douchehoes Been Heel - Gipshoes - Gips en verband bescherming tegen vocht, Vitility

★★★★★
19,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vitility Douchehoes been heel. Douchehoezen beschermen uw gips of verband tijdens het douchen. De elastische sluiting zorgt ervoor dat er geen water in de hoes kan komen. De hoes kan men gemakkelijk zelf omdoen en kan meermalen gebruikt worden. Niet geschikt voor open wonden en onbedekte wonden....

Douchehoes - been half, Vitility

★★★★★
18,25
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vitility Douchehoes Onderbeen
Voorkomt dat gips nat wordt. Het is een hele uitdaging als je met je onderbeen in het gips zit. Door het gips ben je minder mobiel, waardoor je, je dagelijkse routine aan moet passen. Je hebt meer tijd nodig om jezelf te verplaatsen of om je andere dagelijkse...

Gipshoes Been - Volwassene - Douchehoes Been - Douchehoes Onderbeen - Zwart, Extractor

18,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Gipshoes Been is een revolutionaire manier om je benen te beschermen tegen schaafwonden, krassen en andere verwondingen. Het is een flexibele cover die gemaakt is van duurzaam, licht materiaal. Dit materiaal is waterbestendig en ademend, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan...

Medimpex Douchehoes Gips Been Heel, Medimpex

24,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Beschermt uw gips tijdens het douchen en baden. Gemakkelijk aan te brengen. Meerdere malen te gebruiken. Niet geschikt voor open en onbedekte wonden. Niet geschikt om mee te zwemmen.

VITILITY Douchehoes been heel kind - Gipshoes - Gips en verband bescherming tegen vocht, Vitility

21,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Douchehoezen beschermen uw gips of verband tijdens het douchen. De elastische sluiting zorgt ervoor dat er geen water in de hoes kan komen. De hoes kan men gemakkelijk zelf omdoen en kan meerdere malen gebruikt worden. Niet geschikt voor open en onbedekte wonden. Niet geschikt om mee te zwemmen...

Aidapt - gipshoes - douchehoes - been - kort - volwassennen, Aidapt

25,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Het Aidapt assortiment gipsbeschermers ofwel douchehoezen is van een hoge kwaliteit en tevens herbruikbaar. De gipshoezen zijn gemakkelijk te gebruiken voor de patiënt. Het assortiment omvat beschermers voor de armen, handen, benen en voeten met royale afmetingen, waardoor een passend pasvorm...

Douchehoes Been Kind, DynaSeal

27,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Met de douchehoes been kind is in de eerste plaats het gips of bandage van uw kind beschermt tegen water. De douchehoes been is namelijk 100% waterdicht. Met de elastische siliconen huls aan het uiteinde van de douchehoes is de hoes gemakkelijk aan te trekken. Bovendien sluit de elastische...

Aidapt - gipshoes - douchehoes - been - lang - volwassennen, Aidapt

★★★★★
29,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Het Aidapt assortiment gipsbeschermers ofwel douchehoezen is van een hoge kwaliteit en tevens herbruikbaar. De gipshoezen zijn gemakkelijk te gebruiken voor de patiënt. Het assortiment omvat beschermers voor de armen, handen, benen en voeten met royale afmetingen, waardoor een passend pasvorm...

Wat kost een douchehoes voor been gemiddeld?

Wil je een douchehoes onderbeen kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een douchezak voor gipsbeen. De gemiddelde aankoopprijs van een douchehoes been heel is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €21,00.

Wat is een goede goedkope douchehoes onderbeen?

Nu je de gemiddelde prijs van een douchehoes voor been weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een douchehoes been heel gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €21,00 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte douchehoezen voor benen op Bol.com. Zo vinden we in de Douchehoes om beschermd te douchen voor been en voet de goedkoopste beste verkochte douchehoes voor been.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte douchezak voor gipsbeen op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 douchehoezen voor benen is 4.6 sterren.

De douchehoes onderbeen met de beste reviews is de Gipshoes Been - Volwassene - Douchehoes Been - Douchehoes Onderbeen - Zwart. Bij de aanschaf van deze douchehoes voor been ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Gipshoes Been - Volwassene - Douchehoes Been - Douchehoes Onderbeen - Zwart. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general