Douchehoes benen

Ben je op zoek naar een douchehoes voor been? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste douchehoezen voor benen van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een douchehoes onderbeen die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste douchehoes been heel van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste douchehoezen voor benen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede douchezak voor gipsbeen te pakken!

VITILITY Douchehoes Been Heel - Gipshoes - Gips en verband bescherming tegen vocht, Vitility

★★★★★
21,49
19,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Douchehoes been Ook met een gebroken been kun je prima douchen! Dankzij deze Vitility douchehoes voor het gehele been hoef je niet bang te zijn dat je gips of verband nat wordt. De elastische sluiting aan de bovenkant zorgt ervoor dat er geen water in de hoes kan lopen.

  • De...

Gipshoes Kind voor half been | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes

17,95
Bekijken
bol.com

Gipshoes Kind voor heel been | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes

20,95
Bekijken
bol.com

VITILITY Douchehoes - Been kind - Gipshoes - Bescherming tegen vocht

24,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Douchehoezen beschermen uw gips of verband tijdens het douchen. De elastische sluiting zorgt ervoor dat er geen water in de hoes kan komen. De hoes kan men gemakkelijk zelf omdoen en kan meerdere malen gebruikt worden. Niet geschikt voor open en onbedekte wonden. Niet geschikt om mee te zwemmen...

Douchehoes om beschermd te douchen voor been en voet, EmdaMed

★★★★★
11,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Een been of voet in het gips is al vervelend genoeg. De beperkingen die dit met zich mee brengt maken uw situatie alleen maar lastiger. Douchen met een gipsbeen lijkt dan ook een lastige klus.
Met de douchehoes, ook wel gipshoes genoemd kunt u in ieder geval ongestoord genieten van een...

Medimpex Douchehoes Gips Been Heel, Medimpex

24,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Beschermt uw gips tijdens het douchen en baden. Gemakkelijk aan te brengen. Meerdere malen te gebruiken. Niet geschikt voor open en onbedekte wonden. Niet geschikt om mee te zwemmen.

Douchehoes/gipshoes been half

★★★★★
22,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Douchehoezen beschermen uw gips of verband tijdens het douchen en baden. De elastische sluiting zorgt ervoor dat er geen water in de hoes kan komen. De hoes kan men gemakkelijk zelf omdoen en kan meermalen gebruikt worden. Niet geschikt voor open wonden en onbedekte wonden. Niet geschikt om mee...

Douchehoes Heel Been, Uriel

25,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Uriel douchehoes voor het hele been biedt een veilige bescherming voor zowel het gips als de huid tijdens het douchen. De douchehoes is herbruikbaar en eenvoudig aan te brengen. Door de de stevige elastische ring sluit de gipshoes altijd waterdicht af. Het duurzame PVC waarvan de douchehoes...

Douchehoes Been Volwassene, DynaSeal

★★★★★
32,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Met de douchehoes been volwassene heeft u de juiste bescherming voor uw gips of bandage. De douchehoes been kunt u gemakkelijk aan trekken volledig waterdicht. De siliconen huls sluit zich helemaal om de huid zodat er geen water bij in kan lopen. Aan de huls zit een flexibele hoes van...

Douchehoes Been Kind, DynaSeal

27,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Met de douchehoes been kind is in de eerste plaats het gips of bandage van uw kind beschermt tegen water. De douchehoes been is namelijk 100% waterdicht. Met de elastische siliconen huls aan het uiteinde van de douchehoes is de hoes gemakkelijk aan te trekken. Bovendien sluit de elastische...

Wat kost een douchehoes voor been gemiddeld?

Wil je een douchehoes onderbeen kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een douchezak voor gipsbeen. De gemiddelde aankoopprijs van een douchehoes been heel is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €22,10.

Wat is een goede goedkope douchehoes onderbeen?

Nu je de gemiddelde prijs van een douchehoes voor been weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een douchehoes been heel gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €22,10 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte douchehoezen voor benen op Bol.com. Zo vinden we in de Douchehoes om beschermd te douchen voor been en voet de goedkoopste beste verkochte douchehoes voor been.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte douchezak voor gipsbeen op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 douchehoezen voor benen is 4.5 sterren.

De douchehoes onderbeen met de beste reviews is de Gipshoes Kind voor half been | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes. Bij de aanschaf van deze douchehoes voor been ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Gipshoes Kind voor half been | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general