Douchehoes voeten

Ben je op zoek naar een douchehoes voor voet? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste douchehoezen voor voeten van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een voet douchehoes die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste douchehoes voor je voet van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste douchehoezen voor voeten van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede douchezak voor voet te pakken!

Waterdichte Silicone Verband Gipsbescherming (Voet) - Douchehoes - Sterk, Duurzaam & Gebruiksvriendelijk - Houd Gips of Verband Droog, Bramble

15,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

  • Waterdichte voet gipsbeschermer
  • Douchehoes gemaakt van duurzaam materiaal
  • Eenvoudig aan en uit te trekken
  • Past zich aan aan...

Medimpex Douchehoes Gips Voet en Enkel, Medimpex

★★★★★
22,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Beschermt uw gips tijdens het douchen en baden. Gemakkelijk aan te brengen. Meerdere malen te gebruiken. Niet geschikt voor open en onbedekte wonden. Niet geschikt om mee te zwemmen.
De ring is blauw van kleur.

Gipshoes voor voet / enkel | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes

★★★★★
16,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze gipshoes is voor een voet, de hoes komt boven de enkel. De gipshoes wordt afgesloten door een kunststof ring met daarin een zachtere anti-lek ring die precies om uw lichaam afsluit.

De gipshoes zorgt ervoor dat het gips niet nat wordt tijdens het douchen en baden. De hoezen zijn...

Gipshoes Kind voor voet / enkel | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes

18,95
Bekijken
bol.com

Douchehoes voet volwassene - lengte 27 cm - waterdicht - herbruikbaar, DynaSeal

★★★★★
25,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De douchehoes voet volwassene geeft bescherming aan uw gips en of bandage. Hij is eenvoudig aan te trekken en helemaal waterdicht. Daarmee weet u zeker dat u gips droog blijft. De douchehoes heeft een siliconen huls als uiteinde die perfect sluit om de huid zodat er geen water bij in kan...

Wat kost een douchehoes voor voet gemiddeld?

Wil je een voet douchehoes kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een douchezak voor voet. De gemiddelde aankoopprijs van een douchehoes voor je voet is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €19,20.

Wat is een goede goedkope voet douchehoes?

Nu je de gemiddelde prijs van een douchehoes voor voet weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een douchehoes voor je voet gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €19,20 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte douchehoezen voor voeten op Bol.com. Zo vinden we in de Waterdichte Silicone Verband Gipsbescherming (Voet) - Douchehoes - Sterk, Duurzaam & Gebruiksvriendelijk - Houd Gips of Verband Droog de goedkoopste beste verkochte douchehoes voor voet.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte douchezak voor voet op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 douchehoezen voor voeten is 4.67 sterren.

De voet douchehoes met de beste reviews is de Waterdichte Silicone Verband Gipsbescherming (Voet) - Douchehoes - Sterk, Duurzaam & Gebruiksvriendelijk - Houd Gips of Verband Droog. Bij de aanschaf van deze douchehoes voor voet ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Waterdichte Silicone Verband Gipsbescherming (Voet) - Douchehoes - Sterk, Duurzaam & Gebruiksvriendelijk - Houd Gips of Verband Droog. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo