Douchehoezen

Ben je op zoek naar een douchehoes? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste douchehoezen van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een douchehoes been die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste douchehoes voet van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste douchehoezen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede douchehoes arm te pakken!

Gipshoes voor half been | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes

★★★★★
15,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze gipshoes is voor een half been, de hoes komt tot boven de pols. De gipshoes wordt afgesloten door een kunststof ring met daarin een zachtere anti-lek ring die precies om uw lichaam afsluit.

De gipshoes zorgt ervoor dat het gips niet nat wordt tijdens het douchen en baden. De...

Gipshoes voor halve arm / arm half | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes

★★★★★
14,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze gipshoes is voor een halve arm, de hoes komt net boven de elleboog. De gipshoes wordt afgesloten door een kunststof ring met daarin een zachtere anti-lek ring die precies om uw lichaam afsluit.

De gipshoes zorgt ervoor dat het gips niet nat wordt tijdens het douchen en baden. De...

Gipshoes voor heel been | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes

★★★★★
18,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze gipshoes is voor een heel been, de hoes komt tot boven de knie. De gipshoes wordt afgesloten door een kunststof ring met daarin een zachtere anti-lek ring die precies om uw lichaam afsluit.

De gipshoes zorgt ervoor dat het gips niet nat wordt tijdens het douchen en baden. De...

Gipshoes voor hele arm / arm heel | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes

★★★★★
15,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze gipshoes is voor een hele arm, de hoes komt tot onder uw schouder. De gipshoes wordt afgesloten door een kunststof ring met daarin een zachtere anti-lek ring die precies om uw lichaam afsluit.

De gipshoes zorgt ervoor dat het gips niet nat wordt tijdens het douchen en baden. De...

Douchehoes - been half, Vitility

★★★★★
17,20
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vitility Douchehoes Onderbeen
Voorkomt dat gips nat wordt. Het is een hele uitdaging als je met je onderbeen in het gips zit. Door het gips ben je minder mobiel, waardoor je, je dagelijkse routine aan moet passen. Je hebt meer tijd nodig om jezelf te verplaatsen of om je andere dagelijkse...

Gipshoes voor voet / enkel | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes

★★★★★
16,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze gipshoes is voor een voet, de hoes komt boven de enkel. De gipshoes wordt afgesloten door een kunststof ring met daarin een zachtere anti-lek ring die precies om uw lichaam afsluit.

De gipshoes zorgt ervoor dat het gips niet nat wordt tijdens het douchen en baden. De hoezen zijn...

VITILITY Douchehoes Been Heel - Gipshoes - Gips en verband bescherming tegen vocht, Vitility

★★★★★
19,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Douchehoes been Ook met een gebroken been kun je prima douchen! Dankzij deze Vitility douchehoes voor het gehele been hoef je niet bang te zijn dat je gips of verband nat wordt. De elastische sluiting aan de bovenkant zorgt ervoor dat er geen water in de hoes kan lopen.

  • De...

Douchehoes om beschermd te douchen voor arm en hand

★★★★★
11,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Inhoud verpakking:
Hoezen - 25 stuks
Straps - 2 stuks
Een hand of arm in het gips is al vervelend genoeg. De beperkingen die dit met zich mee brengt maken uw situatie alleen maar lastiger. Douchen met een gipsarm lijkt dan ook een lastige klus.
Met de douchehoes ook wel...

Douchehoes om beschermd te douchen voor been en voet, EmdaMed

★★★★★
11,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Een been of voet in het gips is al vervelend genoeg. De beperkingen die dit met zich mee brengt maken uw situatie alleen maar lastiger. Douchen met een gipsbeen lijkt dan ook een lastige klus.
Met de douchehoes, ook wel gipshoes genoemd kunt u in ieder geval ongestoord genieten van een...

Gipshoes voor hand | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes

★★★★★
15,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze gipshoes is voor een hand, de hoes komt tot onder de knie. De gipshoes wordt afgesloten door een kunststof ring met daarin een zachtere anti-lek ring die precies om uw lichaam afsluit.

De gipshoes zorgt ervoor dat het gips niet nat wordt tijdens het douchen en baden. De hoezen...

Wat kost een douchehoes gemiddeld?

Wil je een douchehoes been kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een douchehoes arm. De gemiddelde aankoopprijs van een douchehoes voet is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €15,10.

Wat is een goede goedkope douchehoes been?

Nu je de gemiddelde prijs van een douchehoes weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een douchehoes voet gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €15,10 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte douchehoezen op Bol.com. Zo vinden we in de Douchehoes om beschermd te douchen voor arm en hand de goedkoopste beste verkochte douchehoes.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte douchehoes arm op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 douchehoezen is 4.5 sterren.

De douchehoes been met de beste reviews is de Gipshoes voor halve arm / arm half | Douchehoes waterdicht | Houd het gips droog | Verbandhoes. Bij de aanschaf van deze douchehoes ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Douchehoes - been half. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general