Douchekruk kopen, vanaf € 23,95 met de hulp van Tom ✓

Douchekruk kopen vraagt om twee belangrijke dingen: veiligheid en gebruiksgemak. De meeste ongevallen bij ouderen thuis gebeuren in de badkamer, de veiligheid is dus écht heel belangrijk. Een douchekruk moet makkelijk passen in de ruimte van uw douche. Ook moeten de kruk eenvoudig te gebruiken zijn en de juiste ondersteuning geven.

De goedkoopste douchekrukken van 2024 voor u geselecteerd:

Onderstaand hebben wij de beste aanbieding voor een simpele douchekruk voor u gevonden en geselecteerd. Deze lijst wordt automatisch bijgewerkt dus u heeft altijd de beste aanbieding.

Beste prijs voor een douchekruk
Douchekruk Dino
Beste prijs ✅ Basis douchekruk ✅ Direct klaar voor gebruik ✅
€27,95
Op voorraad

Douchekruk veiligheid

Veiligheid wordt gewaarborgd door een goede constructie, niet corroderende materialen en een zitting die een klein beetje ruw is zodat u er niet makkelijk afglijdt. Bovenal zijn de vorm, maat en het materiaal van de poten zeer belangrijk om de douchekruk stevig en slipvrij in de douche te kunnen plaatsen. Elke douchekruk bij Tomzorg is in hoogte verstelbaar. Denk er alleen wel om dat de kruk in de hoogste stand net iets minder stabiel is; een standje lager en het is perfect. Tomzorg heeft hier voor u alleen de beste krukken geselecteerd en waarborgt daarmee maximale veiligheid gecombineerd met optimaal gebruiksgemak.

Verschillende soorten douchekruk

Tomzorg heeft diverse douchekrukken in het assortiment en zal met u een aantal keuzemogelijkheden doornemen.

Gebruikt alleen u de douche of is er medegebruik door bijvoorbeeld uw partner, die de kruk niet nodig heeft? Indien meerdere personen de douche gebruiken moet de douchekruk makkelijk kunnen worden weggenomen en ergens anders worden weggezet. Een opklapbare douchezitting, gemonteerd aan de douchewand en op twee poten is dan veelal een zeer goede oplossing.

Als u als enige van de douche gebruik maakt dan is een kruk die altijd in de douche blijft staan uitstekend omdat verplaatsen niet vaak nodig is. Natuurlijk kunt u een douchekruk wel gewoon verplaatsen als dat toch nodig is. Een standaard ronde kruk met vaste zitting neemt weinig ruimte in beslag en heeft zeer veilige grote rubberen doppen onder de vier poten.

Minder mobiel

Als u minder mobiel bent en draaien is onplezierig, dan kunt u ook kiezen voor een kruk met een draai-zitting. Op deze kruk kunt u zonder moeite draaien in de douche. Voor optimale hygiëne zijn deze douchekrukken ook verkrijgbaar met voor en achter hygiëne-uitsparingen.

Als u last heeft met opstaan, zijn er ook douchekrukken met handvatten en een brede zitting maar ook met armleuningen en een goede hoogteverstelling om het opstaan makkelijker te maken. Als u evenwichtsproblemen heeft of gewoon wat meer ondersteuning wilt, zijn er ook douchekrukken die behalve armleuningen een separaat te monteren rugleuning bijgeleverd kunnen krijgen. De douchekruk wordt dan een echte stoel met maximaal comfort en veiligheid.

Voor u geselecteerde douchekrukken

Andere doucheoplossingen

Bent u toch op zoek naar een andere oplossing voor onder de douche? Wij hebben ook diverse douchestoelen welke net wat meer comfort bieden dan een krukje.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general