Toiletbeugels

Ben je op zoek naar een toiletbeugel? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste toiletbeugels van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een wc beugel die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste steunbeugel voor in de toilet van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste toiletbeugels van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede opklapbare toiletbeugel te pakken!

Toiletbeugel opklapbaar 60CM, RVS wandbeugel, toiletsteun, Luxe geborstelde afwerking kerstcadeau, Finlandrhett

35,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Een toiletbeugel is een erg handig hulpmiddel wanneer u moeite krijgt om het toilet op en af te gaan. De toiletbeugel is opklapbaar en is 60 cm lang. Het frame is gemaakt van gecoat staal. Deze toiletbeugel heeft extra dikke buizen met een diameter van 3,2 cm. Deze dikkere buizen zorgen er...

Toiletsteun -Opsta Beugels Toilet - Montage Zonder Boren, Merkloos

★★★★★
78,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Toiletsteun geeft u de juiste steun bij het opstaan en gaan zitten op het toilet en wordt makkelijk bevestigd op het porselein van uw huidige toilet. De hoogte is aanpasbaar aan de voorzijde afhankelijk van de hoogte van uw toilet.
Ook in de breedte is de steun instelbaar in 3 standen...

Toiletbeugel opklapbaar 76 cm, wandbeugel, toiletsteun, Merkloos

★★★★★
48,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Een toiletbeugel is een erg handig hulpmiddel wanneer u moeite krijgt om het toilet op en af te gaan. De toiletbeugel is opklapbaar en is 76 cm lang. Het frame is gemaakt van gecoat staal. Deze toiletbeugel heeft extra dikke buizen met een diameter van 3,2 cm. Deze dikkere buizen zorgen er voor...

EasyLiving Toiletbeugel set /Toiletsteun Set - met opklapbare armsteunen - Staal(wit), Jadacare

★★★★★
192,00
189,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De toiletbeugelset is een uitermate elegante ondersteuning voor op een toilet.
De armleggers zijn afzonderlijk opklapbaar en geven net die ondersteuning die de toiletgang eenvoudiger maken bij het gaan staan en zitten.
De toiletbeugelssets passen op de meest gangbare toiletten welke de...

Aidapt handgreep toiletbeugel - 74cm lang, automatische steunpoot, Aidapt

★★★★★
54,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Toiletbeugel met steunpoot Budget. Ideaal voor gebruik bij uw toilet als ondersteuning tijdens het gaat zitten en staan. De toiletbeugel is voorzien van een steunpoot die wij adviseren te gebruiken bij zware belasting of bij montage op zachte muren. De steunpoot kunt u eenvoudig in hoogte...

Toiletbeugel opklapbaar 76 cm met toiletrolhouder, wandbeugel, toiletsteun, Merkloos

★★★★★
49,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Een toiletbeugel is een erg handig hulpmiddel wanneer u moeite krijgt om het toilet op en af te gaan. De toiletbeugel is opklapbaar en is 76 cm lang. Het frame is gemaakt van gecoat staal. Deze toiletbeugel heeft extra dikke buizen met een diameter van 3,2 cm. Deze dikkere buizen zorgen er voor...

VITILITY Quick Mobile Rail - Wandbeugel - Zuignappen - Toiletbeugel, Vitility

★★★★★
38,83
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Quick Mobile Rail is ontworpen om te ondersteunen bij een natuurlijke beweging, bijvoorbeeld als men in en uit de douche stapt. De mobiele wandbeugel is in enkele seconden, zonder te boren of te schroeven, aan te brengen en te verwijderen. De twee krachtige zuignappen worden stevig op een...

MultiMotion toiletframe sta-op-hulp - Toiletsteun - In hoogte en breedte verstelbaar, MultiMotion

★★★★★
49,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit verstelbare toiletframe kan zowel in de hoogte als in de breedte versteld worden. Door deze aanpasmogelijkheden past het toiletframe om vrijwel alle toiletten. Plaats het frame om het toilet en gebruik de leuningen als steunpunt bij het opstaan.

De poedercoating op het stalen...

TOILETBEUGEL LIDDY - Montage Zonder Boren, MediPlus Hulpmiddelen B.V.

★★★★★
75,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Eenvoudig te monteren toiletbeugel set Liddy, die u monteert aan dezelfde bevestiging als de toiletbril. De toiletgrepen voorzien van extra comfort en ondersteunen. De steunen kunnen in hoogte en breedte worden versteld, zodat deze op nagenoeg alle toiletten passen. Aan de onderzijde van de...

Secucare Wandbeugel - Wit - lengte 300 mm, SecuCare

★★★★★
16,86
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Secucare wandbeugel kunstof 30 cm kunststof incl afdekdoppen voor de schroefgaten en bevestigingsmateriaal. Let op dat u wel de juiste beugel van secucare ontvangt en niet de goedkopere namaak beugels van mindere kwaliteit.
De wandbeugels is waterbestendig en kan een maximaal draaggewicht...

Wat kost een toiletbeugel gemiddeld?

Wil je een wc beugel kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een opklapbare toiletbeugel. De gemiddelde aankoopprijs van een steunbeugel voor in de toilet is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €63,10.

Wat is een goede goedkope wc beugel?

Nu je de gemiddelde prijs van een toiletbeugel weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een steunbeugel voor in de toilet gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €63,10 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte toiletbeugels op Bol.com. Zo vinden we in de Secucare Wandbeugel - Wit - lengte 300 mm de goedkoopste beste verkochte toiletbeugel.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte opklapbare toiletbeugel op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 toiletbeugels is 4.67 sterren.

De wc beugel met de beste reviews is de Toiletbeugel opklapbaar 60CM, RVS wandbeugel, toiletsteun, Luxe geborstelde afwerking kerstcadeau. Bij de aanschaf van deze toiletbeugel ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Toiletbeugel opklapbaar 60CM, RVS wandbeugel, toiletsteun, Luxe geborstelde afwerking kerstcadeau. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general