Toiletverhoger kopen: al vanaf € 29.95

Toiletverhoger kopen doet u als het voor u of uw familielid lastig is om te gaan zitten op of opstaan van het toilet. Dit heeft doorgaans te maken met de hoogte van het toilet, en het ontbreken van steun. Tomzorg biedt u verschillende toiletverhogers aan waarvoor u niet hoeft te verbouwen maar die u in een handomdraai geplaatst heeft.

U hoeft alleen nog de juiste toiletverhoger te kiezen. Daarbij helpt Tomzorg u graag. Lees onder de producten meer informatie en bekijk alle product video’s. Zodoende kunt altijd de juiste keuze maken voor uw eigen toiletverhoger. Daar leest u dan ook alle informatie voor alternatieven.

Toiletverhogers? Wat is het verschil?

Er zijn verschillende toiletverhogers. De juiste keus voor u hangt af van een paar simpele vragen. Hoe zwaar is de gebruiker? Er zijn toiletverhogers die max. 130 kg kunnen dragen en er zijn er die tot 225 kg dragen.

Ten tweede, heeft u of uw familielid armleuningen nodig om op te staan? U kunt dan kiezen voor leuningen aan de toiletverhoger zelf, of beugels aan de muur. Dit is in kleine ruimtes prettiger dan vast aan de verhoger. Als laatste kunt u nagaan of u liever een zachte zitting heeft of een normale toiletbril.

Bij Tomzorg heeft u vier keuzes voor een toiletverhoger en een combinatiestoel. Alle toiletverhogers die Tomzorg aanbiedt zijn heel eenvoudig te monteren en natuurlijk ook goed schoon te maken.

Toiletverhoger met leuningen

Een toiletverhoging met armleuningen is handig als u graag een beetje steun heeft bij het opstaan en gaan zitten. De leuningen zijn opklapbaar voor wanneer u ze niet wilt gebruiken.

Toiletverhoger zonder leuningen

Als u wel een verhoogd toilet wilt maar geen steun nodig heeft bij het opstaan, dan is een toiletverhoger zonder leuningen genoeg. Mocht u wel steun willen maar staat uw toilet langs de muur, dan kunt u daar eventueel ook een handgreep bevestigen. Dan heeft u op die manier extra ondersteuning. Dit is voor ieder toilet natuurlijk anders in te richten.

Toiletstoel

U kunt ook kiezen voor een toiletstoel. Deze zet u over uw toilet heen zodat de geleider boven de toiletpot staat. Deze toiletstoel heeft drie voordelen: u hoeft hem niet te bevestigen maar kunt hem er makkelijk overheen zetten en weer weghalen; de toiletstoel is in hoogte verstelbaar; en de toiletstoel biedt ook ruimte voor een toiletemmer, zodat u deze daarnaast bijvoorbeeld ’s nachts in de slaapkamer kunt plaatsen en gebruiken als postoel.

Toiletstoel en douchestoel

Als u problemen heeft de juiste zithouding te vinden op het toilet en ook graag zittend douchet, dan is de douche- en toiletstoel in één een goede optie. Deze combinatiestoel en heeft een toiletemmer en is stoel is verrijdbaar en waterdicht. Met deze handige stoel heeft u meerdere hulpmiddelen in één.

Makkelijk te monteren: geen werkzaamheden

Met al deze toiletverhogers hoeft u geen specialist in te huren om uw toilet aan te passen. U plaatst de verhoger op uw toilet en vervolgens schroeft u de verhoger vast met de bijgeleverde kunststof schroef. De schroef is ijzersterk en zorgt voor een stabiele oplossing.

Schoonmaken en geen nare luchtjes

Om een Po goed schoon te houden kunt u gebruik maken van toiletemmerzakken. Daarin zitten dan ook obsobeervelletjes, zodat de urine goed wordt opgenomen. Waarna u hem gewoon kan weggooien bij het vuilnis met de treksluiting van de zak. Daarnaast kunt u met Uri-Go de Po goed schoonmaken. Uri-go is ook geschikt voor alle andere wc en toilet producten. Uri-Go pakt de geur en vlekken van urine bij de bron aan. Zodoende kunnen zelfs jaren oude vlekken en geuren worden verwijderd.