Urinaal voor vrouwen

Ben je op zoek naar een urinaal voor vrouwen? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste urinalen voor vrouwen van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een plasfles voor vrouwen die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste vrouwen urinaal voor onderweg van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste urinalen voor vrouwen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede vrouwen urinaal te pakken!

Urinaal - Unisex - 1 liter - plasfles voor Mannen én Vrouwen - Handig op reis in de Auto - Gratis Flessenreiniger, Btp

★★★★★
14,49
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze urinaal is de ideale reisgenoot en erg handig bij gebruik thuis of op de camping en is geschikt voor mannen en vrouwen (door het handige opzetstuk)
Op reis kun je in de meest vreemde situaties terecht komen. Onhygienische toiletten of lang in de file. Maar ook thuis als u 's nachts...

Complete Urinaalset Voor Mannen - 2 x Urinefles / 1 Urinaalhouder / 1 Urinaalborstel, Careline

★★★★★
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Complete Urinaalset voor mannen bestaande uit:

  • twee urinaalflessen
  • urinaal houder,
  • urinaal borstel
De urinefles van transparant kunststof heeft een inhoud van 1 liter,
Met behulp van de urinaalhouder kan de...

Urinaal voor mannen en vrouwen. Unisex urinaal met afsluitdop en handvat - Urinefles - Plasfles, MultiMotion

★★★★★
11,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze urinaal is een handige, draagbare urinaal die voorzien is van draagbeugel. Hij is geschikt voor mannen en vrouwen. Zonder opzetstukje is hij geschikt voor mannen en wanneer het opzetstukje erop word gezet is hij geschikt voor vrouwen. Na gebruik kan de urinaal afgesloten worden met een...

Uribag - Urinaal Vrouw - herbruikbare urinaal voor onderweg, Uribag

★★★★★
28,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Uribag Vrouw - het handige herbruikbare urinaal voor onderweg

Hoge nood heeft iedereen wel eens. Maar er is niet altijd een toilet in de buurt. Bijvoorbeeld tijdens een lange autorit, sportactiviteiten of op de camping. Hier biedt de Uribag een oplossing. Discreet en...

Aidapt plasfles - urinaal - vrouw, Aidapt

★★★★★
10,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Urinaal voor een vrouw.
1000 ml capaciteit
Herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken.

Draagbare vrouwen urinoir- pee trechter- outdoor kamperen- staand plassen, LOUZIR

4,88
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Met deze outdoor siliconen vrouwen urinoir, kan je op elk gewenst moment naar het toilet. onhygiënisch toiletten zijn nu verleden tijd. draagbare vrouwen urinoir geheel lek-vrije toiletgang.
Makkelijk schoon te maken met zeep en water.

urinefles dames 1l met deksel - melkwit - semi-transparant - Urinaal vrouwen

13,55
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Sundo Urinaal voor vrouwen, dames urinaalfles met deksel, capaciteit ca. 1 liter
Urinefles voor dames, met een deksel en een inhoud van ca. 1000 ml van PE-kunststof in de kleur melkachtig semi-transparant.
Herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken.
...

Urinaal voor mannen en vrouwen. Unisex urinaal met afsluitdop en handvat - urinefles, MultiMotion

★★★★★
12,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze urinaal is een handige, draagbare urinaal voorzien van draagbeugel. Hij is geschikt voor mannen en vrouwen. Zonder opzetstukje is hij geschikt voor mannen en wanneer het opzetstukje erop word gezet is hij geschikt voor vrouwen. Na gebruik kan de Urinaal afgesloten worden met een deksel....

PP-AID Portable vrouwen urinaal - Vrouwen urinoir - Plastuitje - Plassen tijdens revalidatie - Staand plassen - Ideaal voor het slapen of op de camping, PP Aid

12,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Bent u niet mobiel, moet u revalideren of gaat u op reis? Niets is te gek voor PP-Aid. Deze urinaal is makkelijk mee te nemen en multifunctioneel. De PP-Aid is speciaal ontworpen met een stevig materiaal, zodat u het makkelijk kunt gebruiken. Beweeg de kleding gewoon naar...

VITILITY Urinaal - Vrouw - Urinaal, Vitility

★★★★★
14,69
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Urinaal met handvat. De urinaal is anatomisch gevormd. De urinaal voor vrouwen is anatomisch gevormd. Geschikt voor de autoclaaf.
• Valt niet snel om
• Makkelijk op te pakken middels het handvat
• Lekt niet vanwege de afsluitdop

Wat kost een urinaal voor vrouwen gemiddeld?

Wil je een plasfles voor vrouwen kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een vrouwen urinaal. De gemiddelde aankoopprijs van een vrouwen urinaal voor onderweg is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €11,80.

Wat is een goede goedkope plasfles voor vrouwen?

Nu je de gemiddelde prijs van een urinaal voor vrouwen weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een vrouwen urinaal voor onderweg gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €11,80 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte urinalen voor vrouwen op Bol.com. Zo vinden we in de Complete Urinaalset Voor Mannen - 2 x Urinefles / 1 Urinaalhouder / 1 Urinaalborstel de goedkoopste beste verkochte urinaal voor vrouwen.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte vrouwen urinaal op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 urinalen voor vrouwen is 3.57 sterren.

De plasfles voor vrouwen met de beste reviews is de Draagbare vrouwen urinoir- pee trechter- outdoor kamperen- staand plassen. Bij de aanschaf van deze urinaal voor vrouwen ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Draagbare vrouwen urinoir- pee trechter- outdoor kamperen- staand plassen. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Tomzorg.nl
Logo
Enable registration in settings - general