• shipment_icon

  gratis levering vanaf € 49,95 in NL

 • award_icon

  deskundig en persoonlijk advies

 • store_icon

  showroom in Breukelen

 
Meer weten over hoe wij met het Corona virus omgaan? Lees het hier Wij leveren nu ook mondkapjes! klik hier

Bedrijfsinformatie Tomzorg B.V.

Contact

Bedrijfsinformatie Tomzorg B.V.

Bezoekadres: De Corridor 2, 3621 ZB Breukelen
Telefoon: +31 (0)85 021 24 24
Email: info@tomzorg.nl
internet: www.tomzorg.nl
AGBnummer 76089581
KvK-nummer: 60395044
BTW-nummer: NL853891709B01
   
Bankgegevens:  
Bankrekeningnr: 162.688.628
Bank: Rabobank Almere
IBAN nr: NL82RABO0162688628
BIC code: RABONL2U

 

 • Missie
  Het is ons doel om u tool aan te bieden die er voor zorgt dat alle zorgproducten begrijpelijk worden uitgelegd en gedemonstreerd. Hierna kunt u met een gerust hart deze producten vanuit uw luie stoel bestellen zonder dat u zich hoeft af te vragen of u wel het juiste besteld heeft..

 • Gebruikersgemak
  Onze website zorgt voor het ultieme gebruikersgemak. Uw eigen zorgproducten zoeken, informatie erover lezen en/of kijken en daarna een afgewogen keus maken en het product bestellen vanuit uw luie stoel, het is allemaal mogelijk. Bij Tomzorg is dit onder controle, dat scheelt u tijd en geld.
 • Persoonlijke service
  Met onze site zit u zelf aan de knoppen, dat bespaart veel kosten. Sommige producten zijn ingewikkeld en is er toch behoefte aan advies, ook hiervoor kunt u gewoon bij Tomzorg terecht. Dat is onze persoonlijke telefonische service die wij u bieden, een service die voor ons niet meer dan vanzelfsprekend is.Hierdoor zult u onze kwaliteit, flexibiliteit en snelheid ervaren.
 • Volume
  Als grote partij kunnen wij vele producten slim en efficiënt inkopen en/of laten produceren. Ook is bij ons het complete proces grotendeels geautomatiseerd, waardoor wij vrijwel geen overhead hebben. Hierdoor zijn wij in staat u goedkope prijzen te bieden, dat voordeel is voor u.
 • Samenwerking
  Laat onze shop u verder helpen in zorgbehoefte, we zullen er alles aan doen om als tevreden klant daarin te voorzien. U kunt altijd contact met ons opnemen op 085 021 24 24 of info@tomzorg.nl
 • Advies in de Winkel in Breukelen
  Gepast advies in de winkel is mogelijk op dinsdag en woensdag tussen 10:00 en 17:00 uur.