• shipment_icon

    gratis levering vanaf € 49,95 in NL

  • award_icon

    deskundig en persoonlijk advies

  • store_icon

    showroom in Breukelen

 
Meer weten over hoe wij met het Corona virus omgaan? Lees het hier Wij leveren nu ook mondkapjes! klik hier

Alle betaalmogelijkheden bij Tomzorg.

U kunt uw bestelling bij Tomzorg in de webshop op verschillende manieren afrekenen, u kunt zelf kiezen wat u makkelijk vindt. Als het op de ene manier niet lukt, kiest u een andere manier. Wij letten erop dat u niet per ongeluk twee keer de betaling voldoet. Natuurlijk kunt u ook altijd even contact opnemen als u er niet uit komt.

Alle prijzen die op www.tomzorg.nl staan worden altijd inclusief B.T.W. getoond tenzij anders aangegeven.

iDeal

Direct na uw bestelling krijgt u de mogelijkheid om verder te klikken naar de iDeal-betaalpagina. iDeal is een online betaalmiddel, waarmee u veilig, gemakkelijk en snel via uw eigen bank kunt betalen. Als uw betaling niet is gelukt krijgt u de volgende dag van ons een telefoontje en kunt u een nieuwe betaallink via de mail ontvangen. De bestelling wordt verwerkt zodra de betaling is afgerond.

Bankbetaling

U kunt ook uw bestelling betalen via een bankoverschrijving in uw eigen tijd en bij uw eigen bank. U ontvangt een factuur van Tomzorg. De bestelling wordt verwerkt zodra de betaling is bij geschreven bij ons op de bank. 

Visa / MasterCard

Tomzorg geeft ook de mogelijkheid om de bestelling met uw Visacard of MasterCard te betalen. Indien u hiervoor kiest, typt u het desbetreffende kaartnummer en de vervaldatum van de kaart in. Het bedrag wordt vervolgens opgenomen in het volgende betalingsoverzicht van uw creditcardmaatschappij.

Paypal

Wanneer u voor Paypal kiest kunt u gebruik maken van alle voordelen die Paypal u biedt zonder dat u een creditcard moet hebben. U ontvangt nadat u heeft betaald de factuur per E-mail. Zodra de betaling nog niet is gelukt dan ontvangt u een herrineringsmail zodat u de order alsnog kunt afronden. Wel zo fijn mocht u niet direct al uw gegevens klaar hebben liggen voor Paypal. 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor [webshop url] het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)

AfterPay voert voor [webshop url] het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)

AfterPay voert voor [webshop url] het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Betalingen vanuit België en/of Duitsland

Wanneer u Vanuit België of Duitsland wilt betalen dan kan dat natuurlijk ook. U kunt dan ook kiezen voor Paypal, Bankbetaling of Creditcard. Maar ook voor Mistercash / Bancontact en Sofort Banking. Zodoende zit er altijd wel uw betaalvoorkeur tussen.

Facturen

Facturen worden altijd vrijwel direct na het definitief plaatsen van de bestelling per e-mail naar u verzonden. Als u de betaling nog niet heeft voldaan, kunt u dat met deze factuur kunt u alsnog doen. 

Bij betaling met iDeal of Creditcard, Sofort, Bancontact en Paypal.

Wanneer u met iDeal of met een creditcard betaalt, krijgt u direct de factuur per E-mail.

Bij bankoverschrijving (vooraf)

U ontvangt via Pay.nl een E-mail betaalinstructies. Zodra u de betaling heeft voldaan duurt het meestal één werkdag nadat de betaling is verwerkt, ontvangt u de factuur per E-mail. Als de betaling is verwerkt versturen wij zo spoedig mogelijk uw bestelling.

Facturen bij Billink (Besteld voor 29-01-2019)

Bij bestellingen op rekening krijgt u de factuur van Tomzorg per e-mail via Billink. Als de bestelling is afgeleverd, kunt u per Email de factuur terug vinden. Mocht u hem niet hebben gevonden in uw Email dan kunt eerst kijken bij uw SPAM / ongewenste Emails. En anders kunt u bellen met Billink.

< Terug naar de homepage