• shipment_icon

    gratis levering vanaf € 49,95 in NL

  • award_icon

    deskundig en persoonlijk advies

  • store_icon

    showroom in Breukelen

 

Bezorging en verzending bij Tomzorg

Het afleveren van onze producten gaat via PostNL en/of GLS, tenzij anders aangegeven. Het kan anders zijn omdat u bijvoorbeeld een bed op locatie wilt laten monteren.

Aflevertijden

PostNL bezorgt pakketen van maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 21:30 uur. U krijgt via PostNL een e-mail waarin tijdsblok van gemiddeld 2 à 3 uur wordt aangegeven waarin de bestelling geleverd wordt. In de e-mail staat ook een track and trace code waarmee u de verzending kunt volgen.

Afleveren en monteren van een hoog laag bed

Zodra u kiest voor het monteren van u hoorglaag bed dan is er altijd eerst telefonisch contact over het aflevermoment, zodat de monteur direct aan de slag kan. Andere producten zoals wandbeugels of douchezitjes worden niet gemonteerd door ons, daarvoor kunt u een familielid of lokale klusjesman/vrouw vragen.

Spoedleveringen

Spoedleveringen zijn mogelijk. Bij veel producten wordt dit aangegeven als extra optie tijdens het bestellen. Mocht u twijfelen dan kunt u altijd eerst even bellen.

Verzendvoorwaarden

Bedrijfslocatie of particulier adres

Onze transporteur heeft een eigen databank waarin staat welke dagen uw bedrijfslocatie open is. Op basis hiervan besluit de transporteur het product wel of niet op zaterdag aan te bieden. Op een particulieradres kan er altijd worden geleverd van maandag t/m zaterdag.

Bereikbaarheid

Alle bezorgadressen moeten normaal met de auto en op de begaande grond bereikbaar zijn. Indien u niet aanwezig was tijdens het aflevermoment dan probeert het transportbedrijf het bij uw buren. Is dit ook niet mogelijk, dan gaat uw order naar het dichtstbijzijnde depot. Daar kunt u uw order afhalen volgens de gegevens die op uw instructiekaartje staan.

Of zelf afhalen bij u in de buurt

Verzendkosten

Bij Tomzorg hebben wij geen bezorgkosten, tenzijde bestelling onder de € 37,50 is of ten behoeve van België/Duitsland. Dan komt er een klein beetje bij (€ 6,95 of 9,95).

<< Terug naar de homepage