Afhalen bij u in de buurt of in Breukelen

Afhalen bij u in de buurt of in Breukelen Afhalen-bij-u-in-de-buurt-of-in-Breukelen.jpg

Afhalen bij u in de buurt, of in Breukelen uw Tomzorg-product ophalen? Als u uw Tomzorg-bestelling liever niet thuis laat bezorgen, kunt u kiezen uit deze twee opties. Misschien vindt u het bijvoorbeeld vervelend om te moeten wachten tot de pakketbezorger komt, of misschien bent u met vakantie wanneer u het pakket verwacht. Of wellicht vindt u het plezierig als er iemand bij is, en wilt u het pakket bijvoorbeeld met uw zoon of dochter ophalen.

Tomzorg verzendt zijn bestellingen met PostNL. Deze pakketdienst heeft een groot aantal afhaalpunten door het hele land waar u uw pakket kunt afhalen. Zo hoeft u niet te wachten op de post en kunt u het pakket in uw eigen tijd ophalen.

In het bestelproces in de webwinkel van Tomzorg kunt u kiezen voor afhalen bij u in de buurt. Stap 2 geeft namelijk bij het afrekenen van uw winkelmandje twee opties: ‘PostNL (Nederland en België)’ en ‘Afhalen in Breukelen’. Als u kiest voor PostNL, kunt u bij extra opties een afhaalpunt bij u in de buurt selecteren.

Onderaan het product dat u wilt bestellen, ziet u wat de verwachte levertijd is. Bestelling bij Tomzorg worden vanaf 37,50 gratis bezorgd in Nederland.

Afhalen bij u in de buurt gaat als volgt

U kunt het pakket zelf ophalen met de speciale code die begint met “3S”, die u per e-mail krijgt. Vergeet bij het ophalen niet uw identiteitsbewijs mee te nemen. Wanneer u zelf uw pakket niet kunt afhalen, dan kan ook iemand anders, zoals uw zoon/dochter of buurman voor u gaan. Hij/zij neemt dan de 3S-code van uw zending mee en zijn/haar identiteitskaart. Dan hoeft u zelf niet de deur uit en heeft u toch gauw uw Tomzorg-bestelling.

Afhalen in de showroom in Breukelen

U kunt uw bestelling ook afhalen bij Tomzorg in Breukelen. Het voordeel van afhalen in Breukelen is dat u meteen uw vragen kunt stellen aan de ervaren medewerkers van Tomzorg. Bijvoorbeeld over montage, of accessoires. Vragen, nu of na de bezorging, kunt u natuurlijk ook altijd stellen via 085 021 24 24 en info@tomzorg.nl

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?