Bad op stap en strips aanbrengen

Bad op stap en strips aanbrengen badopstapje

Bad op stap en strips aanbrengen kunnen uw badkamer een stuk veiliger maken. Door vocht, zeepresten, kalk en water worden de wanden en vloer van uw douche en badkamer snel glad. Het gevaar bestaat dat u uitglijdt en op de harde badkamervloer kan dat vervelende gevolgen hebben. Kleine aanpassingen of aankopen, zoals bad op stap en strips aanbrengen, kan de veiligheid in uw badkamer eenvoudig aanzienlijk vergroten, en ongelukken voorkomen.

Bad op stap

Veel douches en baden hebben een hoge rand of drempel die het instappen lastiger maken. Uw ene been moet u flink optillen, terwijl het been waarop u staat niet helemaal stabiel staat. Dit is makkelijk op te lossen met een speciaal badopstapje. Het opstapje is in te stellen in verschillende hoogtes en dus aan te passen op uw lengte en bad. De opstap heeft een groot oppervlak met anti-slip laag die eenvoudig schoon te maken is. Ook voor het pakken van iets op bovenin het medicijnkastje is zo’n opstapje natuurlijk handig.

Strips aanbrengen

Niet alleen uzelf, maar ook badkamermeubels en badkleedjes kunnen snel uitglijden. Ook hiervoor heeft Tomzorg een oplossing: anti-slip strips. Veel strips laten snel los bij vocht, maar deze strips zijn speciaal gemaakt voor natte ruimtes zoals de badkamer. Het materiaal is dun, dus kan ook onder kleden. In plaats van strips kunt u ook kiezen voor een anti-slip mat van siliconen. Deze zijn ook handig voor buiten de badkamer, zoals onder vloerkleden.

Naast bad op stap en strips aanbrengen

Behalve bad op stap en strips aanbrengen zijn er meer manieren om de badkamer veiliger te gebruiken. Er zijn handgrepen, wandbeugels, pakpalen maar ook speciale meubels, zoals een douchestoel of een toiletverhoger. Deze vindt u op onze badkamerpagina. Denkt u dat het tijd wordt voor bad op stap en strips aanbrengen, of andere badkamerhulpjes? Kijkt u dan eens rond in het assortiment van Tomzorg.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?