Beoordelingen achterlaten doet u voor ons en andere klanten

Beoordelingen Tomzorg TrustpilotBeoordelingen van onze klanten krijgen we bij Tomzorg graag. We doen het uiteindelijk allemaal voor u. Ons doel is om u de juiste informatie te geven over uw situatie en de producten die er zijn, waarmee u uiteindelijk kunt aanschaffen wat u nodig heeft. Net als ieder ander horen we het graag als u tevreden bent. Hiermee helpt u ook andere klanten, die zo weten wat ze kunnen verwachten bij Tomzorg.

De beoordelingen van Tomzorg gaan via Trustpilot. U kunt ze hier lezen. Als u een bestelling heeft gedaan, kunt u met uw bestelnummer een beoordeling geven.

Beoordelingen levering

Veel van de beoordelingen gaan over onze levering. Vaak wordt u bestelling binnen 1-3 werkdagen geleverd. De prijs die bij de producten in onze webshop staat is altijd inclusief BTW en een standaard levering. Enkele van de beoordelingen:

“Goeie levering: dinsdag besteld donderdag ontvangen.”

“Wij zijn zeer tevreden over de levering en afhandeling en correcte aflevering volgens u opgave. Onze complimenten.”

“Veel artikelen vanuit voorraad leverbaar en een zeer snelle service, prima kwaliteit en zeer vriendelijke kundige medewerkers, graag tot een volgende keer!”

Beoordelingen service

Beoordelingen Trustpilot TomzorgOok over de service – een van onze andere speerpunten – zijn klanten lovend:

“Het contact met Tom verliep soepel en prettig. Veel mogelijkheden buiten de geplande paden mogelijk. Een aanrader.”

“Bij Tomzorg een rolstoel gekocht, ik was voor de zekerheid even langs de winkel gegaan waar ik goed geholpen werdt. De rolstoel maar meteen meegenomen en betaald. Erg goed geholpen en mijn vraag de volgende dag via de telefoon is prima beantwoord.”

We gaan graag met u in gesprek

Natuurlijk gebeurt het soms ook dat iemand minder tevreden is, dat kan. Omdat u het bestelnummer opgeeft bij een beoordeling, kunnen we uw gegevens makkelijk opzoeken en snel reageren. Hopelijk kunnen we het probleem dan samen oplossen.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen (085-021 24 24) of e-mailen (info@tomzorg.nl) als u vragen of klachten heeft. En met ons in gesprek gaan en op de hoogte blijven kan ook via social media, op Facebook, Twitter en Google+. We horen graag van u!

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?