Binnen rollator

Binnen rollators zijn specifiek ontworpen om binnen te gebruiken. Deze rollators zijn vaak lichter en compacter zodat u zichzelf eenvoudig kunt bewegen in uw woning met ondersteuning. Dankzij het lichte gewicht en het compacte formaat is de binnenrollator zeer wendbaar en kunt u eenvoudig tussen de verschillende meubels in uw woning bewegen. In tegenstelling tot buitenrollators zijn de meeste rollators voor binnenshuis niet voorzien van een zitje, maar deze hebben in plaats daarvan een dienblad. Zo kunt u kleine dingen, zoals bijvoorbeeld een kop koffie of een maaltijd van de keuken naar de eethoek of woonkamer vervoeren.

Kan een binnen rollator ook buitenshuis gebruikt worden?

Regelmatig krijgen wij de vraag: “Kan ik mijn binnen rollator ook buitenshuis gebruiken?” Natuurlijk kunt u dit doen, maar wij raden in dit geval aan om het hulpmiddel bij kleine afstanden te houden. Veel binnenrollators zijn voorzien van dunnere wielen, wat betekent dat u minder grip heeft. Deze wielen bieden voldoende stabiliteit op een gladde ondergrond maar buiten kan de rollator dus minder steun bieden dan u nodig heeft. Daarnaast zijn de wielen niet berekend op ongelijke ondergrond en bijvoorbeeld drempels, waardoor deze sneller kunnen slijten.

Een binnen rollator kopen bij TOMZORG

In het assortiment van TOMZORG heeft u keuze uit verschillende soorten rollators en allerlei accessoires voor de loopondersteuning. Wanneer u specifiek op zoek bent naar een binnen rollator dan heeft u in onze collectie ruime keuze uit verschillende modellen. Zo kunt u kiezen voor het standaard design of een rollator in de vorm van een driewieler, wat het manoeuvreren in huis nog eenvoudiger maakt. Bekijk de volledige collectie rollators op onze website en bestel het gewenste model eenvoudig online! Wanneer u de rollator wilt laten thuisbezorgen in Nederland dan kunt u profiteren van onze gratis levering op alle rollators.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?