Boodschappentas duwen of trekken

Boodschappentas duwen of trekken Boodschappentas duwen of trekken

Boodschappentas inpakken en meenemen: het kan een hele moeite zijn. Hoe verdeelt u het gewicht? Hoe zorgt u dat u niet te zwaar tilt, en hoe verplaatst u de tas het beste? Als u vanwege het dragen van de zware tassen opziet tegen het boodschappen doen, kunt u een boodschappentas op wielen overwegen. Als de tas wielen heeft, hoeft u hem niet meer te tillen maar kunt u de boodschappentas duwen of trekken.

Er zijn verschillende soorten boodschappentassen met wielen – ook wel boodschappentrolleys genoemd. De boodschappentrolleys hebben verschillende soorten tassen en verstelbare (soms inklapbare) handbeugels. Ook kan een trolley uitgevoerd zijn met een extra vakje voor bijvoorbeeld uw sleutels of een mobiele telefoon. Het grootste verschil tussen de trolleys is het aantal wielen, dat twee, vier of zes kan zijn.

Boodschappentas duwen of trekken

De twee wielen variant is er altijd voor gemaakt dat u zelf de trolley trekt. Dit trekken kost u nog wel wat kracht, maar niet meer zo veel als het dragen van de tas. Een boodschappentas op vier wielen kunt u ook trekken op twee wielen, maar u kunt hem ook op alle vier de wielen voort duwen. Dit kost nog maar weinig moeite, en u en de tas staan altijd stabiel. De tas op vier wielen heeft op deze manier iets weg van een rollator. Zo kunt u dus kiezen: de boodschappentas duwen of trekken, net wat u op dat moment liever wilt.

Tomzorg heeft ook nog boodschappentassen met zes wielen. Er is er een die twee achterwielen heeft en vier zwenkbare voorwielen – ideaal te sturen. Ook heeft Tomzorg een boodschappentas met speciale stoepwielen. Deze tas heeft aan beide kanten drie wielen op één as, waardoor de tas als het ware zelf de stoep of trap op klimt.

Boodschappentas duwen of trekken: wat kiest u? Neem een kijkje bij al onze boodschappentassen.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?