De sta-op stoel biedt steun bij opstaan

Sta-op stoelSta-op stoelen zijn aangepaste fauteuils met speciale functies speciaal voor mensen die moeite hebben met het opstaan uit hun comfortabele stoel. Dankzij de ingebouwde motoren heeft u de mogelijkheid de stoel zodanig in te stellen zodat u bijvoorbeeld geholpen wordt bij het opstaan uit de stoel of bij het plaatsnemen in de stoel. Daarnaast zijn de meeste sta-op stoelen voorzien van extra functies zoals een voetensteun of de rugleuning kantelen, zodat u comfortabel kunt liggen in de sta-op stoel. De verschillende standen van de sta-op stoel kunnen afzonderlijk van elkaar bediend worden, zodat u bijvoorbeeld niet per se languit hoeft te liggen wanneer u alleen uw benen wat rust wilt geven met de voetensteun.

Het opstaan forceren

Wanneer u moeite heeft met overeind komen uit uw comfortabele fauteuil, dan biedt een sta-op stoel de uitkomst. Veel mensen zullen niet snel willen toegeven aan het lastige opstaan en gaan dus manieren zoeken om toch uit hun fauteuil te komen. Hierdoor wordt veel kracht gezet met de armen en worden onder andere de polsen al snel overbelast. Door langere tijd te forceren om uit uw stoel te komen, verspilt u kostbare energie maar is de kans op blessures ook groot. Om dit te voorkomen, kunt u er maar beter op tijd bij zijn en een sta-op stoel bestellen die net zo comfortabel zit als uw huidige fauteuil.

Sta-op stoelen van Tomzorg

In het assortiment van Tomzorg heeft u de keuze uit verschillende sta-op stoelen. Alle fauteuils kunnen op maat gemaakt worden, maar ook qua design heeft u ruime keuze. Maak bijvoorbeeld uw keuze uit verschillende materialen, zoals een lederen sta-op stoel, een fauteuil van stof of gaat uw voorkeur uit naar een suéde uitstraling? Naast de verschillende materialen van de bekleding, heeft u natuurlijk ook keuze uit allerlei kleuren zodat uw nieuwe sta-op stoel perfect past bij uw huidige interieur.

Sta-op stoel op maat

Is een sta-op stoel hét hulpmiddel voor u? Bestel uw nieuwe fauteuil dan eenvoudig online via onze website. Wanneer u eerst nog vragen heeft of als er onduidelijkheden zijn over het bestellen van de juiste afmetingen dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen. Wilt u de sta-op stoel eerst even proberen voordat u overgaat tot een aankoop? Dan bent u van harte welkom in onze winkel om te komen proef zitten. Bij bestelling via internet kunt u door heel Nederland profiteren van onze gratis levering op alle sta-op stoelen.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?