Douchestoel wandmontage

Douchestoel wandmontage Douchestoel wandmontage

Zittend douchen op een douchestoel is fijn, en noodzakelijk als u evenwichtsproblemen heeft of minder goed ter been bent. Alleen neemt zo’n stoel vaak veel ruimte in. Een opklapbaar douchezitje is dan een uitkomst. Het zitje neemt geen ruimte in wanneer u het niet gebruikt en u hoeft niet moeilijk te doen met wegslepen zoals met een stoel. U kunt het gewoon makkelijk opklappen. Ook heeft de rest van uw huishouden dat het stoeltje niet nodig heeft er geen last van.

Opklapbaar douchezitje

Bij Tomzorg vindt u opklapbaar douchezitje Vera. Het zitje is 45 cm breed, 50 cm diep en kan maximaal 130 kg dragen. De zithoogte is verstelbaar van 46,5 tot 54 cm.

  • U kunt comfortabel zitten dankzij het afgeronde, ergonomische ontwerp van de zitting.
  • Het stoeltje heeft een ruim zitoppervlak, ondanks de compacte afmetingen.
  • Het is gemaakt van kunststof met aluminium.

Wandmontage

Een douchezitje wordt bij Tomzorg altijd geleverd zonder bevestigingsmateriaal. Dit is omdat elke muur anders is en we willen zeker weten dat het zitje veilig wordt gemonteerd. Wel zit er bij de douchezit een papieren mal, zodat u altijd de juiste gaten boort voor bevestiging aan de muur. Waar u in ieder geval op dient te letten, is dat u niet boort waar de leidingen lopen. Bent u er niet helemaal zeker van, vraag dan aan een professioneel om hem op te hangen.

Tomzorg heeft nog veel meer hulpmiddelen voor de douche en badkamer. Denk daarbij aan badzitjes en toiletstoelen, maar ook aan accessoires als antislipmatten en handgrepen voor meer houvast in de badkamer. Kijk hiervoor op de badkamerpagina. Ook geven we u graag advies om uw veiligheid en mobiliteit te vergroten. Bijvoorbeeld deze blog met tips voor veiligheid in de badkamer.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?