Een hoog laag bed kopen

Een hoog laag bed kopenEen hoog laag bed kopen

U bent op zoek naar een hoog laag bed. Misschien omdat het u steeds meer moeite kost om het bed uit te komen. Of u ligt vanwege ziekte of revalidatie langdurig op bed. Misschien krijgt u hulp en zoekt u een bed waarbij de zorgverlener u makkelijker kan helpen. Wat de aanleiding ook is, een hoog laag bed kan u veel comfort bieden. Maar wat moet u weten als u een hoog laag bed kopen wilt? Zo’n bed is een hele investering en u wilt er natuurlijk een kopen die aansluit bij uw wensen.

Wat is een hoog laag bed precies?

Een hoog laag bed is in de basis gewoon een bed maar wel een waarvan de lattenbodem versteld kan worden. Het hoofdgedeelte kan omhoog zodat u rechtop kunt zitten voordat u uw benen over de rand zet, maar ook het voeteneind is verstelbaar. Als u uw voeten omhoog wilt hoeft dat dus niet meer met kussens, maar drukt u gewoon op een knopje om het bed op de gewenste hoogte te zetten. Een hoog laag bed heeft wel wat weg van een ziekenhuisbed, maar anders dan een ziekenhuisbed heeft een hoog laag bed een huiselijke uitstraling waarmee het prima in de huiskamer kan staan.

Een hoog laag bed kopen bij Tomzorg.nl

Tomzorg.nl heeft twee hoog laag bedden in het assortiment: hoog laag bed Oxford en hoog laag bed Cambridge. Kopen bij Tomzorg.nl heeft een paar belangrijke voordelen:

  • Onze hoog laag bedden hebben een zeer voordelige prijs.
  • Tomzorg.nl heeft ook een outletgedeelte waar u nóg voordeliger vindt wat u zoekt.
  • Bij Tomzorg.nl hebben we hart voor en kennis van de zorg. U krijgt dus deskundig advies op maat.
  • In onze winkel kunt u op uw gemak rondkijken.

Meer weten? Lees verder over Tomzorg.nl of neem contact met ons op.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?