Elektrische rolstoel voor binnen en buiten

Elektrische rolstoel voor binnen en buiten

Elektrische rolstoel voor binnen en buitenEen Elektrische rolstoel voor binnen en buiten – is dat iets voor u? Een elektrische rolstoel is er voor wie niet goed meer achter een rollator loopt, maar voor wie het zelf voortbewegen van een rolstoel ook niet meer mogelijk is. De rolstoel is makkelijk in gebruik door de stuurknuppel die met weinig kracht te bedienen is, en de korte draaicirkel van de stoel. Een elektrische rolstoel kan zijn voor binnengebruik, voor buiten of een elektrische rolstoel voor binnen en buiten. Er is altijd wel een rolstoel voor uw gebruik en budget.

Een stoel voor binnen is licht, wendbaar en heeft kleine wielen met minder profiel op de banden zodat er minder slijtage aan de vloer optreedt. Een elektrische rolstoel voor buiten heeft een grotere accu zodat u er verder mee kunt rijden, grotere wielen met betere grip en stabiliteit, en heeft een comfortabele zitting voor langere ritten.

Elektrische rolstoel voor binnen en buiten

Een elektrische rolstoel voor binnen en buiten combineert deze eigenschappen in één stoel waarmee u zowel in huis goed kunt bewegen als veilig buiten kunt rijden. Bij de keuze voor een dergelijke rolstoel is het goed om vooraf te bedenken waar de nadruk in uw gebruik op ligt. Gaat u vooral binnen of buiten rijden? Rijdt u lange ritten of is een kleinere actieradius voldoende? Moet de rolstoel licht zijn of gaat u voor meer stevigheid?

Tomzorg heeft vier types elektrische rolstoel voor binnen en buiten: elektrische rolstoel Rome, Milaan, Bari en Riva. Elke stoel heeft zijn eigen voordelen: Riva heeft de grootste actieradius, Milaan is eenvoudig te demonteren om mee te nemen in de auto, Rome is bedoeld voor wie wel buiten rijdt maar vooral binnen, en Bari is weer meer voor buiten.

Bekijkt u rustig alle producten en neem vooral contact met ons op wanneer u vragen heeft of graag advies wilt.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?