Geen vieze luchtjes

geen-vieze-luchtjesGeen vieze luchtjes

Naar het toilet gaan doen we allemaal. Nu is dit overdag niet zo’n probleem. U loopt naar de wc toe, gaat zitten, doet u boodschap en trekt door. Met het doortrekken spoelt u niet alleen uw boodschap weg, maar ook de eventuele vieze geurtjes die daarbij vrijkomen. ’s Nachts kan het echter anders zijn…

Het is donker, u bent wat slaperiger en het vinden van het lichtknopje is daarom geen makkelijke opgave. Ofwel: het is lastig om uw weg naar de badkamer te vinden. Maar u moet toch echt naar het toilet… Wat nu?

Postoel

Een prettige en gemakkelijke oplossing voor dit veelvoorkomende probleem is de postoel. Een postoel is een normale stoel en tegelijk een stoel waarop u uw behoeftes kunt doen. Deze stoel kan daarom gewoon naast het bed staan, zonder dat men er gek van opkijkt. De postoel bevat een emmer met een dubbele riggel. Deze dubbele riggel zorgt ervoor dat de deksel van de emmer eigenlijk al genoeg bescherming biedt tegen vieze luchtjes.

Maar we blijven mensen… En daarom is het toch prettiger om er zeker van te zijn dat vieze luchtjes zich niet door de  slaapkamer kunnen verspreiden. Om dit te voorkomen, kunt u gebruik maken van toiletzakken met een absorberend laagje erin. Dit is niet alleen gemakkelijk schoon te maken (u haalt de toiletzak uit de emmer en ‘klaar is Kees’), maar helpt ook tegen de vieze geurtjes!

Ofwel: door middel van de deksel van de emmer samen met de toiletzakken met absorberend laagje, is de kans op vieze geurtjes nagenoeg nihil!

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?