Het bos in met een rollator

het-bos-in-met-een-rollatorHet bos in met een rollator

Het wordt langzaam weer wat warmer buiten en dan is het af en toe heerlijk om het bos in te gaan! Samen met uw familie, vrienden, of gewoon lekker alleen. Een boswandeling is zeer verfrissend en u bent lekker midden in de natuur. Dat begrijpen wij bij Tomzorg maar al te goed. Daarom hebben wij voor u een checklist gemaakt zodat u er zeker van bent dat u veilig op pad kunt.

Checklist om het bos in te gaan met uw rollator:

  1. Blijf in het bos zoveel mogelijk op verharde wegen.
  2. Zorg voor grote wielen onder uw rollator.
  3. Zorg voor geschikte banden onder uw rollator.
  4. Vergeet niet dat het bos een ongelijke grond heeft.
  5. Zorg voor een gesloten tas op uw rollator.

Grote wielen

De grote wielen onder uw rollator helpen tegen het ‘stuiteren’ van de rollator wanneer u toch onverhoopt op onverharde wegen terecht komt. Hoe groter de wielen, hoe beter de ergonomische handvaten van uw rollator hun werk blijven doen. Daarnaast zijn geschikte banden ook zeer belangrijk. De banden kunnen dikker zijn, voor meer grip op de bosgrond.

Daarnaast is een gesloten tas absoluut belangrijk. U kunt uw tas gemakkelijk afsluiten waardoor uw boodschappen of andere spullen netjes blijven. Verder beschermd een gesloten tas uw spullen tegen vuil vanuit plassen en regen.

Drie rollators

Tomzorg heeft drie uitstekende rollators waarmee u gemakkelijk en veilig het bos in kunt gaan. Deze rollators zijn daarnaast ook erg praktisch voor verder buitengebruik. De rollator Topro Olympos heeft extra grote wielen en een gesloten tas. Ideaal dus! De rollator Quatro is uitermate stabiel en heeft wat dikkere banden, waardoor hij gemakkelijk mee het bos in kan. Als derde raden wij de rollator Elmer aan, deze heeft grote wielen, ergonomische handvaten en een gesloten tas. Kortom, met deze rollators kunt u gerust het bos in!

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?