Hoog laag bed in 1 dag in huis

Hoog laag bed in 1 dag in huis? Dat kan en dat doen wij!Hoog laag bed in 1 dag in huis

Soms is extra zorg van het ene op het andere moment nodig. Misschien lag u of uw partner in het ziekenhuis, en mag u eerder naar huis. Thuis zijn er dan aanpassingen nodig om zorg te kunnen blijven geven. Ook kan de thuiszorg een hoog laag bed vragen. De ARBO-wetgeving vereist dat, om te zorgen dat de hulpverlener zijn of haar werk goed kan doen. Bij zulke omstandigheden wilt u het liefst een hoog laag bed in 1 dag in huis hebben. Bij Tomzorg kan dat.

Hoog laag bed

Een hoog laag bed is een bed waarvan de lattenbodem versteld kan worden. Het hoofdgedeelte kan omhoog zodat u rechtop zit voordat u uw benen over de rand zet, maar ook het voeteneind is verstelbaar. Een hoog laag bed lijkt op een ziekenhuisbed, maar anders dan een ziekenhuisbed heeft een hoog laag bed een huiselijke uitstraling waarmee het prima in de huiskamer kan staan.

Hoog laag bed in 1 dag in huis

Een van de hoog laag bedden van Tomzorg is het bed Cambridge. Bij dit bed heeft u de optie om het hoog laag bed in 1 dag in huis te hebben. Bij deze 1-dags-levering wordt het bed bovendien compleet met een koudschuim matras geleverd. Deze matras heeft een hoog ligcomfort, goede luchtcirculatie en vochtafvoer en is zeer geschikt voor de verstelbare lattenbodem. Het Cambridge bed heeft een elektrische houten lattenbodem in vier delen, zodat u het bed in de voor u meest comfortabele stand kunt zetten: zitten, liggen, hoofdeind omhoog, voeteneind omlaag – alles is verstelbaar. Daarnaast heeft het bed neerlaatbare zijhekken en wordt een papegaai (triangel) met kunststof handvat bijgeleverd.

Wilt u een hoog laag bed in 1 dag in huis? Lees dan verder op de pagina, of neem direct contact met ons op via 085-0212424.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?