Hulpmiddelen winkel: Tomzorg in Hilversum

Hulpmiddelen winkel Tomzorg

Update: Wegens succes verhuisd naar Breukelen

Hulpmiddelen winkel Tomzorg is niet alleen een uitgebreide webwinkel, maar heeft ook een winkelpand in Hilversum. Hier kunt u langs komen om spullen te bekijken, uitproberen en advies te vragen.

Tomzorg is een hulpmiddelen winkel, maar ons voornaamste doel is om u de juiste informatie te geven. We beschrijven onze producten duidelijk, schrijven regelmatig blogs met bijvoorbeeld tips of advies en we komen graag met u in contact via de social media.

Tomzorg is gestart vanuit een persoonlijke wens om ouderen zo goed mogelijk te informeren. De oprichter is Tom van Oostrum, die jarenlange ervaring in de zorg heeft. Toen zijn vader lange tijd ziek was, merkt Tom dat het ondanks zijn ervaring heel lastig was om de juiste zorghulpmiddelen voor hem te vinden. Kunt u nagaan hoe lastig het is als u nog nooit met de zorg in aanraking bent geweest en eigenlijk niets over de zorg weet!

Hulpmiddelen winkel in Hilversum

Hulpmiddelen winkel in HilversumWe vinden het dus belangrijk dat u juist en volledig geïnformeerd wordt, zeker als u producten op de korte termijn nodig heeft. Ook de vraag of u wilt huren of kopen is belangrijk: kunt u af met een standaard huurproduct of kiest u voor uw eigen zorgartikel dat helemaal naar uw wens is? Daarom kunt u in onze hulpmiddelen winkel in Hilversum langs komen, voor persoonlijke hulp van Tom of een van zijn collega’s.

Onze winkel:

Bezoekadres:  Havenstraat 20a
 1211 KM  Hilversum
Telefoon:  +31 (0)85 021 24 24

Op de kaart kunt u uw route plannen.

Openingstijden hulpmiddelen winkel:

Dag Van Tot
Maandag 10:30 16:00
Dinsdag 10:00 16:30
Woensdag 10:00 16:30
Donderdag 10:00 16:30
Vrijdag 10:00 16:30
Zaterdag 11:00 15:00
Zondag Gesloten

De winkel is een ruim pand met een goedgevulde showroom met zelf een apart gedeelte voor slaapkamerartikelen, zoals hoog-laag bedden. Hier kunt u de producten dus bekijken, uitproberen, er advies bij krijgen en vervolgens, als u het juiste product gevonden heeft, het zo meenemen naar huis. Ook handig is het om eerst in de webwinkel rond te kijken wat u wilt en langs te komen voor dit specifieke product (dan is het wel verstandig om van tevoren te bellen om zeker te weten dat we dit product in de winkel op voorraad hebben).

Wilt u dus advies of informatie over zorgartikelen? Van harte welkom in onze hulpmiddelen winkel!

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?