Instelbare vering in de rolstoel

Instelbare vering in de rolstoel Instelbare vering rolstoel

Zit u in een rolstoel en herkent u zichzelf in dit rijtje?

  • Pijnlijke rug
  • Zeer gevoelig
  • Pijnlijk wanneer de rolstoel over hobbels rijdt
  • Angstig voor het gevoel wanneer u een stoeprand nadert

Wanneer u bij een van deze klachten al ‘ja’ kunt invullen, dan begrijpen wij maar al te goed dat een normale rolstoel vaak net niet voldoet. U vindt het wellicht lastig om dit aan te geven, omdat u denkt: ‘er is toch geen ander alternatief… Wat is de oplossing voor het op en afgaan van de stoeprand? Ik moet er toch echt overheen…’

Zo hoeft u niet te denken, want er is wel degelijk een oplossing. Tomzorg is de eerste en de enige in Nederland die dit product verkoopt, omdat wij het belangrijk vinden dat u met een prettig gevoel in uw rolstoel zit.

Vering in de rolstoel

Deze rolstoel heeft veringen bij de voor en achterwielen. De achterste veringen zijn geheel naar uw postuur en situatie in te stellen. De vering in de voorwielen zorgt hierbij voor nog meer comfort. Deze veringen zorgen ervoor dat de hobbels waar de rolstoel overheen gaat, gedempt worden. Deze demping van de hobbel, zorgt ervoor dat u als inzittende de schokken bijna niet meer voelt. Als u dus last heeft van een van de bovengenoemde klachten, dan zorgt rolstoel Karin weer voor een comfortabel gevoel. Daarbij is de Karin ook lichtgewicht, waardoor zij gemakkelijk mee te nemen is. Een absolute aanrader dus.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?