Koud op de scootmobiel of rolstoel

Koud op de scootmobiel of rolstoelkoud op de scootmobiel

Koud op de rolstoel, dat is vervelend. Omdat u op de scootmobiel of rolstoel stilzit heeft u het gauw koud – misschien gaat u daarom zelfs wel weinig of niet naar buiten in de herfst en winter. Gelukkig zijn er genoeg accessoires om u warm te houden en heeft u het niet meer koud op de rolstoel.

Niet meer koud op de rolstoel of scootmobiel

Het niet meer koud hebben op de rolstoel of scootmobiel is een kwestie van uw benen, bovenlichaam en de zitting goed beschermen. Tomzorg heeft een poncho met uitneembare voering die bescherming biedt tegen kou en regen. In plaats van een poncho kunt u ook kiezen voor een gevoerde regenjas of winterjas. Alle drie deze jassen trekt u over het hoofd aan, waardoor de jas ook kan worden aangetrokken wanneer u zit. Een pluspunt van de gevoerde regenjas is dat hij helemaal over uw voeten kan en met elastiek rondom op zijn plaats wordt gehouden.

Ook heeft Tomzorg een fijne handwarmer. De buitenkant van de handwarmer is van comfortabele stof (zwart) die bovendien waterdicht is. Van binnen is de handwarmer bekleed met een zachte, isolerende voering en hij heeft nauwsluitende openingen, zodat er geen wind, regen of sneeuw in kan waaien. Nooit meer koude handen dus.

Wilt u nog meer bescherming, dan kunt u kiezen voor een schootkleed. Het kleed heeft een thermisch gewatteerde vachtvoering en bedekt uw benen waterdicht. Het schootkleed is snel en gemakkelijk op schoot en om de benen heen te leggen. Met een eenvoudige kliksluiting bevestigt u het kleed om de stoel heen.

Als laatste is er een heerlijk thermo rolstoelkussen zodat ook de zitting lekker warm is, of een fijne stoelhoes van schapenwol voor uw rolstoel of scootmobiel. Zo heeft u het nooit meer koud op de rolstoel.

Meer accessoires? Bekijk de accessoires voor rolstoel en scootmobiel. Bijvoorbeeld voor een stok-/krukhouder voor op de rolstoel of een beschermhoes voor uw scootmobiel.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?