Lang verblijf in een rolstoel

Rolstoel lang verblijfRolstoelen zijn voor sommige mensen onmisbaar, zonder een rolstoel kunnen zij zichzelf niet verplaatsen. Wanneer iemand het grootste gedeelte van de dag doorbrengt in een rolstoel, dan is het belangrijk dat zij een rolstoel voor een langer verblijf aanschaffen. Deze rolstoelen geven veel steun en bij het ontwerp van deze rijdende stoelen is rekening gehouden met het comfort. Vaak zijn deze rolstoelen kantelbaar zodat verzorging eenvoudig is en de persoon toch maximaal ondersteund wordt. Hierdoor worden de rolstoelen ook wel comfortrolstoelen genoemd.

Rolstoelkussen voor extra comfort

Naast de kwaliteit van de rolstoel zelf, heeft u de mogelijkheid om de stoel uit te breiden met verschillende accessoires voor nog meer comfort. Zo kunt u een speciaal rolstoelkussen aanschaffen welke het zitcomfort verhoogd. Het is namelijk belangrijk dat uw gewicht verdeeld wordt over de gehele zitting om tijdens het lang verblijf in de rolstoel comfortabel te kunnen zitten. Rolstoelkussens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stevigheid, zodat u zelf kunt kiezen wat voor u fijn aanvoelt. Zo heeft u het standaard rolstoelkussen en het anti-decubitus rolstoelkussen.

Accessoires voor uw rolstoel

Naast de rolstoelkussens zijn er in het assortiment van Tomzorg nog veel meer accessoires te vinden voor uw rolstoel. Dankzij deze accessoires kunt u het verblijf in uw stoel nog comfortabeler maken, zowel binnen als buiten! In de winter kan uw gevoelstemperatuur bijvoorbeeld behoorlijk laag zijn, omdat u veel stil zit. Om uzelf lekker warm te houden en te beschermen tegen de kou kunt u gebruik maken van verschillende accessoires, zoals: een schootkleed of handwarmers.

Bij Tomzorg zijn er verschillende schootkleden voor de rolstoel verkrijgbaar die u beschermen tegen de kou en/of regen. De schootkleden houden uw benen droog en warm door deze rond uw middel vast te gespen en aan de onderkant vast te zetten aan de voetsteunen. Wanneer u snel last heeft van koude handen, dan biedt de handwarmer van Tomzorg uitkomst.

Deze handwarmer is uitgevoerd in een zwarte stof met aan de binnenkant een isolerende zachte voering, die uw handen en vingers lekker warm houden!

Zorgproducten en accessoires kopen bij Tomzorg Wilt u het verblijf in uw rolstoel iets veraangenamen? Dan bent u bij Tomzorg aan het juiste adres. Naast rolstoelen, scootmobielen en rollators vindt u in ons assortiment ook allerlei accessoires voor deze zorgproducten, zoals een rolstoelkussen, een handwarmer, een schootkleed en nog veel meer! Bekijk ons volledige assortiment en bestel de zorgproducten naar wens eenvoudig online. Wanneer u iets wilt vragen over onze producten, dan staan wij u graag te woord. Bij bestelling via de website van Tomzorg profiteert u in heel Nederland van onze gratis levering op alle zorgproducten.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?