Lekker lang lopen en toch uitrusten

lekker-lang-lopen-en-toch-uitrustenLekker lang lopen en toch uitrusten

Herkent u het volgende gevoel? Het is lekker weer buiten en u wilt een stukje wandelen. Meestal wandelt u een vast blokje van bijvoorbeeld 1 kilometer. Dit is voor u goed te doen met de rollator, omdat u precies weet bij welk punt u weer om moet keren en naar huis moet gaan. Maar vandaag heeft u besloten dat u een keertje iets verder wilt wandelen! Maar hoe dan?

Wij van Tomzorg begrijpen dat u het misschien niet prettig vindt om uw grenzen te verleggen als u niet zeker bent dat de extra afstand fysiek vol te houden is. Hoe fijn zou het zijn als u zonder zorgen een stukje verder kunt wandelen? Of bijvoorbeeld bij iets verder gelegen supermarkt boodschappen kunt doen?

Combistoel Barend 

Met de combistoel Barend kunt u deze grenzen gewoon verleggen. Wanneer het zonnetje schijnt en u met een vriendin een blokje om wilt, dan kunt u prima een stukje verder wandelen dan normaal. Op de heenweg loopt u dan bijvoorbeeld zelf, want de Barend is onder andere te gebruiken als rollator. Als u op een gegeven moment niet meer wilt lopen, kunt u de beensteunen die in de bijgeleverde tas zitten eruit halen en deze aan de rollator bevestigen. Vervolgens verschuift u de leuning naar de andere kant, en kunt u gaan zitten! Uw vriendin kan u vervolgens duwen, want in een handomdraai heeft u de Barend veranderd van rolstoel in duwstoel!

Met een zelfverzekerd en comfortabel gevoel op pad gaan, zonder dat u bang hoeft te zijn dat u op een gegeven moment te moe bent om verder te lopen. Dat is het fijne aan de combistoel Barend. 

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?