Lichtgewicht rollator lopen zonder veel kracht te zetten

Lichtgewicht rollator

Rollators zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, zodat er voor iedereen een passend model te vinden is. Wanneer u moeite heeft met zelfstandig wandelen dan kunt u overwegen om een rollator te kopen, maar wanneer u dit van plan bent dan zult u erachter komen dat er ontzettend veel keuze is uit verschillende rollators.

Iedere rollator heeft zijn voor- en nadelen, waardoor uw keuze iets eenvoudiger wordt. Zo zijn rollators voor binnen voornamelijk geschikt om kleine afstanden binnenshuis af te leggen terwijl rollators voor buiten erop gemaakt zijn dat u langere afstanden loopt en deze hebben in veel gevallen dan ook een zitje te bieden.

Naast de binnen- en buiten rollators, kunt u ook uw keuze baseren op het materiaal. Zo is er bijvoorbeeld ook een speciale lichtgewicht rollator te vinden, welke u eenvoudig kunt voortduwen. Onze Rollator Elmer (incl. video) is daar een voorbeeld van. Deze is dan ook nog is geschikt voor zowel kleine als hele grote mensen.

Voordelen van een lichtgewicht rollator

Lichtgewicht rollator

Een lichtgewicht rollator is in veel gevallen een goede keuze, omdat deze voldoende ondersteuning biedt maar u kunt hem ook zonder al teveel kracht in gebruiken nemen. Een lichtgewicht rollator is namelijk gemaakt van aluminium, waardoor hij niet zo zwaar weegt. Hierdoor kunt u de rollator ook eenvoudig meenemen, wanneer u er bijvoorbeeld dagje op uitgaat met de auto of het openbaar vervoer. Ondanks het lichte gewicht van deze lichtgewicht rollator is het toch nog steeds mogelijk om erop te zitten en even tot rust te komen op de lichtgewicht rollator. 

Keuze uit lichtgewicht rollators

Zodra u heeft besloten om een lichtgewicht rollator te kopen, blijft er alsnog veel keuze over. Zo zijn er verschillende rollators uitgevoerd van aluminium en welke dus behoren tot de lichtgewicht rollator. Zo kunt u ervoor kiezen om een lichtgewicht rollator te kopen met speciale vouwtechniek, welke eenvoudig opgevouwen kan worden en dus gemakkelijk in- en uit te laden is in de auto. 

Lichtgewicht rollator kopenLichtgewicht rollator kopen

Tomzorg heeft verschillende rollators opgenomen in het assortiment, waaronder ook de lichtgewicht rollator Jorg (incl. video). Wanneer dit model u aanspreekt dan kunt u een lichtgewicht rollator eenvoudig online bestellen via onze website. Wanneer u toch nog niet helemaal zeker bent van het model of als u nog vragen heeft over een van onze producten dan staan wij u graag te woord. Bij Tomzorg bestelt u uw zorgproducten eenvoudig online en profiteert u in heel Nederland van gratis levering op onder andere uw lichtgewicht rollator!

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?