Makkelijk de auto in- en uitstappen

De auto in- en uitstappen. Hoe vaak zult u dat wel niet gedaan hebben in uw leven? En zonder erbij na te denken waarschijnlijk. Nu u wat ouder wordt merkt u misschien dat het in- en uitstappen wat lastiger gaat, door alle bewegingen die erbij komen kijken.

Tomzorg heeft een webshop met een groot assortiment zorgartikelen en accessoires, ook hiervoor. We merken dat drie van deze accessoires vaak samen besteld worden, als een soort pakket. En eigenlijk is het ook niet gek: deze producten voor in de auto vangen precies de drie dingen op die het in- en uitstappen lastig maken.

Handybar Yvonne

Handgreep voor het uitstappen

Het interieur van de auto is comfortabel en overal zijn wel vakjes om zonnebril en koffiebeker op te bergen, maar als u wilt uitstappen is het ineens een ander verhaal. U wilt graag uw handen ergens plaatsen om u af te zetten maar bijna alles waar dit kan is instabiel, vies of bijvoorbeeld scherp. Hiervoor heeft Tomzorg een stevige handybar die u in het scharnier van de autodeur steekt zodat u een extra ondersteuning heeft bij het uitstappen.

Draaischijf flexibel LauraSoepel van uw stoel draaien

Ook de draai van uw lichaam is moeilijk omdat u dan vanuit uw rug beide benen moet optillen. Hiervoor is een draaischijf een uitkomst. Deze bestaat uit een deel dat op de stoel ligt, en een daarop draaiend deel waarop u zit. Omdat de schijf flexibel is, past hij zich aan de vorm van de stoel aan. Zo kunt u comfortabel zitten en hoeft u nooit meer veel moeite te doen u om de draaibeweging te maken. De draaischijf doet het voor u.

Opstaan van de autostoel

Handgreep in en uit de auto stappen

Een autostoel zit vaak wat laag, waardoor u veel kracht moet hebben in uw benen om op te staan. Deze beweging omhoog wordt vergemakkelijk als u zich omhoog kunt trekken. Met een handgreep die u bevestigt aan de bovenkant van het portier, en die eigenlijk een beetje werkt als een lus in stadsbussen, kan dat.

Heeft u vragen over de handybar, de draaischijf  of de handgreep? Neemt u gerust contact met ons op via 085 021 24 24 of info@tomzorg.nl

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?