Milieubewust

milieubewustMilieubewust

Milieubewust verpakken vinden wij heel belangrijk. Een steentje bijdragen aan het behouden van de planeet waar wij op leven, staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben maar een aarde en we moeten deze samen leefbaar houden! Dit doen wij door middel van milieubewust verpakken.

Zo werkt Tomzorg aan een beter milieu!

Milieubewust verpakken:

  • Een product (bijvoorbeeld een douchestoel), komt bij ons binnen op kantoor
  • Dit product zit in een kartonnen doos
  • Dan volgt de productcontrole: wij openen de doos en checken of de douchestoel volledig en veilig is
  • Hierna herpakken of verpakken wij de douchestoel, afhankelijk van wat beter is voor transport

Dit proces doorlopen wij bij al onze producten. Zodoende kan het dus zijn dat een product in een andere doos zit. De bovengenoemde douchestoel kan bijvoorbeeld in een rollator verpakkingsdoos bij u thuis afgeleverd worden. Op deze manier verspillen wij geen onnodig karton. Daarbij is het fijn voor u, omdat u de doos krijgt die het beste om uw bestelde product past. Hiermee hopen wij het voor u ook prettiger te maken: u hoeft immers minder karton weg te gooien!

Door milieubewust te verpakken dragen wij bij aan het verminderen van afval. In feite recyclen wij de binnen gekomen kartonnen dozen. Op die manier hoeven wij zo min mogelijk kartonnen dozen weg te gooien.

Veiligheid 

Veiligheid is voor ons ook zeer belangrijk. Daarom controleren wij dus alle producten die we binnen krijgen. Hiermee doen wij er alles aan om u een volledig en veilig product te leveren. Zo weet u zeker dat u een goed product krijgt.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?