Mobiele telefoon senioren

Mobiele telefoon senioren is een speciale mobiele telefoon voor ouderen of mensen met een beperking. Een andere naam ervoor is seniorentelefoon. De mobiele telefoon senioren is bijvoorbeeld aangepast op verminderde motoriek, verminderd zicht en gehoor, geheugenproblemen als Alzheimer en gewoon minder technische kennis. Voor de jonge generatie is het omgaan met elektronica bijna een tweede natuur, maar voor u is het grotendeels van na uw tijd en kan het best ingewikkeld zijn. Een mobiele telefoon senioren anticipeert hierop.

Welke mobiele telefoon senioren?

Mobiele telefoon senioren SoestEen basis toestel is seniorenmobiel Soest. Deze telefoon is eenvoudig in gebruik, heeft een breed opgezet toetsenbord en een kleurenscherm. Ook is hij voorzien van een voorspellende tekst: als u de eerste paar letters van een woord intoetst, geeft de telefoon al enkele opties voor het woord dat u wilt typen. Het woord staat er meestal tussen en zo hoeft u dus minder te typen om een telefoonnummer te zoeken of een sms-bericht te schrijven. Als u wilt sms’en vindt u ook een sms-toets, en direct geheugentoetsen om veelgebruikte contacten te bellen.

Mobiele telefoon senioren GoudaEen wat luxere mobiele telefoon senioren is telefoon Gouda. Deze heeft een extra groot, makkelijk afleesbaar scherm, een extra luid en helder geluid (de beltoon maar ook het spreekvolume) en aanpasbare tekstgrootte. Daarnaast heeft mobiele telefoon Gouda een bescheiden camera. Die is natuurlijk niet nodig om veilig onderweg te bellen, maar wel heel leuk om bijvoorbeeld een fotootje te maken als u met de kleinkinderen op stap bent.

Mobiele telefoon senioren HeerdeVoor wie eigenlijk maar een paar belangrijke nummers belt, of die nummers niet meer goed kan onthouden is mobiele telefoon Heerde een goede. Deze telefoon heeft vier geheugenplaatsen waarmee vier belangrijke nummers direct te bellen zijn. Ook heeft hij een gps-plaatsbepaling, zodat die belangrijke personen kunnen weten waar u bent.

Vaste seniorentelefoon

Vindt u dit allemaal wel goed klinken en wilt u ook een gebruiksvriendelijke váste telefoon? Dat kan ook. U vindt ze op deze pagina met alle hulpmiddelen voor slechtzienden.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?