Moderne rollator: de vernieuwde rollator Felix

Moderne rollator FelixModerne rollator die makkelijk op te vouwen is, dat is rollator Felix. We hadden Felix al een tijdje in ons assortiment maar we zijn altijd bezig met het uitbreiden en verbeteren van Tomzorg. Daarom hebben we rollator Felix vernieuwd.

Een vernieuwde, moderne rollator

Rollator Felix heeft een zeer sterk maar bijzonder eenvoudig vouwmechanisme. Hij is gemaakt van aluminium en daarmee zeer licht, waardoor u erg soepel met de rollator kunt lopen. Door het lichte gewicht is hij makkelijk en zonder veel kracht op te vouwen en weg te zetten. Met de stoephulp zijn ook drempels geen probleem.

Bij Felix krijgt u een afneembare draagtas – lekker handig voor tijdens de boodschappen doen. Wanneer u thuis komt kunt u de tas eraf halen en in de keuken zetten en hem daar eenvoudig uitpakken.

Ook heeft Felix een comfortabele zitting, grote wielen, in hoogte verstelbare handgrepen met zachte comfortabele handvatten, licht bedienbare remmen en parkeerrem. Felix is een moderne rollator voorzien van alle gemakken.

Andere moderne rollators

Felix is niet de enige moderne rollator. We hebben ook bijvoorbeeld rollator Elmer en Martin.

Rollator Martin is een luxe binnenrollator binnen die – uniek voor een binnenrollator – ook een zitje heeft. Hij heeft een zachte rembeugel die u met één hand kunt bedienen. Zelfs als u met de ene hand iets pakt kan de rollator met de andere hand geremd worden. Hij heeft zeer wendbare wielen en een dienblad dat vast ligt op de rollator. Martin is dus niet alleen een moderne rollator maar ook een erg veilige.

Als u aan de korte of juist aan de lange kant bent, zijn standaardmaten rollators niet altijd geschikt voor u. Rollator Elmer is in drie maten leverbaar die niet alleen verschillende loophoogtes, maar ook variërende hoogte van de zitting. Zo biedt Elmer voor elke lengte optimaal gebruiksgemak en de meeste stabiliteit

Wilt u meer rollators bekijken? Dat kan hier, en ook handige rollatoraccessoires vindt u bij Tomzorg.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?