Postoel of combistoel

Postoel of combistoel Postoel of combistoel

Een hoop mensen vinden ’s nachts naar de wc gaan vervelend, ze zijn bang om te vallen of gewoon minder mobiel. Het is dan donker en u bent vaak nog wat slaperig waardoor zelfs het vinden van het lichtknopje een grote opgave is. Maar die behoefte moet toch echt gedaan worden… De postoel naast het bed kan voor dit probleem een oplossing bieden. Er zijn verschillende soorten postoelen:

Postoel

Deze postoel ziet eruit als een gewone mooie stoel. U kunt hem daarom zonder problemen naast het bed neerzetten, ook overdag. Niemand zal gek opkijken van deze stoel naast uw bed! ’s Nachts kunt u deze postoel makkelijk gebruiken om uw behoeftes op te doen.

Combistoel

Een combistoel betekent dat deze stoel een douchestoel en toiletstoel in een is. Hoe werkt dit? ’s Nachts zet u bijvoorbeeld deze stoel naast uw bed neer, om dan gemakkelijk uw behoeftes te doen. Wanneer u dan in de ochtend wakker wordt, kunt u in deze stoel gaan zitten, en kan u naar de douche gereden worden. Dit gaat zonder problemen, omdat er wieltjes onder de stoel zitten. Deze wielen hebben ook remmen zo kunt u deze stoel ook veilig gebruiken in de douche. Extra fijn dus!

Geurtjes

Voor sommige mensen is het een belemmering omdat men bang is voor vieze luchtjes. Daarvoor zijn er po-stoelen absorbeer-matjes te koop die geurtjes meteen als een luier alles opnemen. Ook het legen van de po wordt eenvoudig omdat simpelweg alleen het absorbeer-matje moet worden weggenomen, en een schone po overblijft.

Aan onze recensies te lezen merken wij dat de combistoel een veelgebruikt product is:

D. Hartemans: de combistoel werkt perfect! En qua prijs scheelt het maar twee tientjes! Ik ben erg tevreden.

Ofwel: voor een kleine meerprijs krijgt u een stoel met meerdere functies.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?