Reflectoren op uw rollator

Reflectoren op uw rollatorReflectoren op uw rollator

Reflectoren op uw rollator zijn van groot belang voor uw veiligheid mocht u geen lampjes bij u hebben. Reflectoren zorgen ervoor dat u ook in het donker goed zichtbaar bent. Al het aanwezige licht wordt namelijk door de reflector op uw rollator weerkaatst, waardoor u niet onopgemerkt voorbij kunt lopen. Dit is in allerlei situaties cruciaal.

Wees zichtbaar! Ook zonder verlichting

Stelt u zich voor: op vrijdagmiddag vertrekt u met uw rollator naar de supermarkt om de boodschappen voor het weekend te doen. U vertrekt op tijd, om niet in het donker terug te hoeven lopen. Echter is het in de supermarkt drukker dan verwacht, of komt u een vriend(in) tegen waar u even mee kletst. Onverhoopt is het ineens al schemerig als u weer naar buiten loopt!

Met reflectoren op uw rollator is er geen reden voor paniek. U kunt ondanks de schemering of zelfs wanneer het al donker is, gewoon veilig naar huis. Maar niet alleen na het boodschappen doen zijn reflectoren van belang.

Bijvoorbeeld:

Het is zaterdagmiddag en u bent op de thee bij uw vriend(in). De klok slaat vier uur en u weet dat het eigenlijk tijd is om naar huis te gaan. Het is winter en dan wordt het al rond half vijf donker. Echter is het zo gezellig, dat u nog helemaal niet weg wil! Dat kan! Door de reflectoren op uw rollator kunt u flexibel op pad, of het nu overdag of ’s avonds is.

Reflectoren op uw rollator geven u de mogelijk om zichtbaar in het donker buiten te lopen. De klok hoeft minder nauw genomen te worden en de schemering/het donker weerhoudt u er niet meer van om op pad te gaan. En dit komt allemaal omdat u weet dat u veilig op pad bent, omdat u zichtbaar bent voor uw omgeving.

Lampjes voor op uw rollator

De reflectoren zijn erg handig mocht u geen lampjes hebben op uw rollator. Dan kunt u bij ons ook een Led-lamp aanschaffen. Heeft u geen Topro rollator dan kunt u ook kijken bij de Hema voor fietslampjes. Die kunt u dan ook eventueel opladen.

In onze webshop  zijn alle buiten rollators voorzien van reflectoren, zoals de Felix en de Thomas. Deze rollatoren zijn verder van allerlei andere gemakken voorzien, dus de keus is geheel aan u.

Vergeet daarom bij aanschaf van uw rollator niet om op de aanwezigheid van reflectoren te letten! Hiermee garandeert u zichzelf van veilige bewegingsvrijheid door middel van zichtbaarheid.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?