Relaxstoel met sta-op functie

Relaxstoel. Het is net zo comfortabel als het klinkt: een comfortabele fauteuil die niet alleen zitgemak geeft maar ook wat extra ondersteuning in bijvoorbeeld de rugleuning, voetensteun en het zitvlak. De stoel valt in dezelfde categorie als de sta-op stoel maar bij veel relaxstoelen ontbreekt de sta-op hulp. De relaxstoelen van Tomzorg hebben die sta-op functie echter wél.

De relaxstoel instellen

Een relaxstoel is zo ‘relaxt’ omdat de fauteuil is aangepast met – afhankelijk van het type – één tot vier motoren. Deze bedient u in de meeste gevallen met een afstandsbediening, waardoor u lekker kunt blijven zitten terwijl u de stoel naar uw wensen instelt. Naarmate de stoel meer motoren heeft, kunnen de diverse verstelmogelijkheden afzonderlijk worden bediend.

In de video hieronder legt Tomzorg u uit welke soorten stoelen er zijn, en vertelt ook over de (ergonomische) voordelen van de diverse stoelen in combinatie met de diverse motoren.

Een relaxstoel is ideaal om ontspannen in te zitten en bijvoorbeeld te lezen of televisie te kijken, maar ook perfect om een rustmoment in te vinden, bijvoorbeeld om de vermoeide benen te ondersteunen en wat rust te geven. Ook kunnen de stoelen zó versteld worden dat zelfs slapen hierin plezierig is.

Als u dus niet alleen zitcomfort zoekt maar ook een beetje hulp kunt gebruiken bij het opstaan en gaan zitten, kijk dan eens bij ons assortiment relaxstoelen

Een relaxstoel op maat

Relaxstoel Tomzorg

Als u een afspraak wilt maken om te komen kijken of proefzitten, of als u vragen heeft, kunt u altijd onze klantenservice bellen op 088-0919191 of mailen naar info@tomzorg.nl.Vaak wordt een relaxstoel specifiek geleverd voor uw postuur. U kunt hem prima via de telefoon of via het internet bestellen, maar als u dat liever heeft bent u natuurlijk ook altijd welkom om te komen proefzitten bij ons in de winkel, waar we de stoel dan voor u aanmeten.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?