Reviews

reviewsReviews

Reviews geven u en anderen een eerlijke kans om te kijken of u bij ons wilt bestellen. Reviews zijn handig omdat u dan weet hoe anderen het bestelproces bij ons hebben beleefd of hoe anderen onze producten hebben ervaren. Maar het is ook een goede manier om zelf uw ervaringen op te schrijven en met andere klanten te delen.

Wat zijn reviews precies?

Reviews is een ander (engels) woord voor ervaringen. Met reviews worden dus de opgedane ervaringen na het bestelproces op Tomzorg bedoeld. Maar reviews kunnen ook ervaringen beschrijven omtrent het product zelf, nadat u deze in huis heeft gekregen. Kortom, alle persoonlijke ervaringen omtrent het bestelproces of het product zelf.

Waarom zijn reviews belangrijk?

Reviews zijn bedoeld om u te helpen bij het kiezen van een product. Als u bijvoorbeeld niet kunt kiezen tussen twee rolstoelen, dan kunt u even een kijkje nemen bij de reviews. Staat hier bijvoorbeeld dat een leeftijdsgenoot van u de keuze geeft aan rolstoel Elmer, dan is dit handig voor u om te weten! Zo wordt uw keuze sneller en vaak beter gemaakt.

Maar reviews zijn ook extreem belangrijk voor ons van Tomzorg. Door uw reviews kunnen wij ons steeds verder verbeteren en ervoor zorgen dat wij de best mogelijke service aan u leveren. En dat is een win-win situatie! Wij blijven ons zo steeds weer verbeteren, zodat u alleen het allerbeste in huis krijgt!

Trustpilot

De meest bekende en prettige manier om een review te schrijven is via Trustpilot. Dit is een website die onze reviews bijhoudt en daarop een algeheel cijfer voor Tomzorg bepaald. Dit is een hele fijne en betrouwbare website. Aan het eind van het bestelproces leiden wij u daarom ook naar deze website, om hier uw review achter te laten.

Op dit moment krijgt Tomzorg van Trustpilot een 9.1, maar wij vinden dat het nog altijd beter kan! Vergeet daarom niet om na elke bestelling een review te schrijven. Zo helpt u niet alleen ons, maar uiteindelijk ook uzelf! En hier willen wij u alvast hartelijk voor bedanken! 

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?