Rollator eenhand bediening: bedien uw rollatorremmen met één hand

Rollator eenhand bedieningRollator eenhand bediening is een uitkomst als u met een rollator loopt maar in een van beide handen de kracht mist. Meestal zult u op uw gemakje lopen maar voor veilig gebruik van de rollator is het belangrijk dat u indien nodig snel beide remmen in kunt knijpen. Als dat met een van beide handen niet gaat, bijvoorbeeld vanwege reuma of artritis, is een rollator eenhand bediening een verstandig idee.

Met deze rollator eenhand bediening bedient u namelijk met één hand allebei de remmen omdat ze aan elkaar gekoppeld zijn. U kunt de bediening zowel links als rechts monteren en hij gaat ook nog eens extra licht zodat u ook met uw andere hand niet veel kracht hoeft te zetten.

Rollator eenhand bediening

De rollator eenhand bediening past niet op elke rollator. Tomzorg heeft vier rollators waarvoor de bediening geschikt is: rollator Harry, Jorg en Ramon.

Harry

Rollator Harry is een budget rollator die u zowel binnen als buiten goed kunt gebruiken.

De handgrepen hebben een ergonomische vorm voor comfortabel gebruik en zijn gemaakt van zacht materiaal. Ook zijn ze zo geplaatst, dat u als het ware in de rollator loopt.

Lees meer >

Thomas

Dit is de lichtste budget rollator die er is. Hij is geschikt voor buiten maar doordat hij wat korter en smaller is dan de standaard variant is hij extra geschikt voor binnen. Ook Thomas heeft ergonomische handvatten en is makkelijk opvouwbaar.

Lees meer >

Jorg

Jorg is een rollator met ruime zitting en comfortabele rugleuning, gemaakt van aluminium dat nooit roest. De handvatten hebben grote handels voor de remmen, die daarnaast als veilige parkeerrem functioneren.

Lees meer >

Ramon

Rollator eenhand bediening RamonRollator Ramon heeft heel zachte met kunstleer gevoerde onderarmschalen die de polsen maximaal ontlasten. Hierdoor is hij perfect voor wie bijvoorbeeld last heeft van artritis. Door het zwaardere gewicht geeft Ramon veel ondersteuning en zekerheid bij het lopen.

Lees meer >

Veilig met uw rollator

Deze vier Tomzorg rollators kunt u combineren met de rollator eenhand bediening. Wilt u veilig gebruik maken van uw rollator maar weet u niet precies welke producten geschikt zijn voor u? Neemt u gerust contact met ons op via 085 021 24 24 of info@tomzorg.nl, of kom langs in onze showroom voor advies.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?