Rollator stokhouder: uw stok of kruk mee met de rollator

Rollator stokhouder: uw stok of kruk mee met de rollatorrollator wandelstokhouder

Een rollator stokhouder is een accessoire waarmee u gemakkelijk op de rollator ook uw wandelstok bij zich heeft. De stokhouder is een kleine aanpassing waarmee u groot resultaat behaalt. Daar houden we van bij Tomzorg.

Vaak moet u kiezen: ga ik op pad met mijn rollator of neem ik mijn wandelstok? Misschien bent u wel eens op bezoek bij iemand wiens huis niet geschikt is voor een rollator. Of u heeft een rollator alleen voor buitengebruik. Ook dan wilt u uw stok graag bij u hebben om ook binnen stevig te staan. Misschien neemt u uw wandelstok wél mee met de rollator maar dan los in de hand. Dat is niet alleen onhandig, maar kan ook nog eens onveilig zijn omdat u minder grip heeft op de rollator. Een rollator stokhouder biedt dan uitkomst.

De stokhouder van Tomzorg is geschikt voor verreweg de meeste rollators. U bevestigt hem gemakkelijk aan de rollator. De bevestigingsschroeven worden meegeleverd. Omdat de wandelstok van onder én boven ondersteund wordt, hangt de stok stevig aan veilig aan uw rollator. Zo kunt u op pad gaan met de rollator voor buiten en voor binnen een wandelstok. U hoeft geen stok meer te dragen of thuis laten.

Rollator stokhouder, ook voor krukken

Loopt u niet met een wandelstok maar wilt u graag krukken meenemen met de rollator? Ook dat kan, een kruk past ook in de rollator stokhouder. De houder is geschikt voor één stok of kruk. Als u twee krukken wilt meenemen, monteert u gewoon een tweede houder aan de andere kant van de rollator.

Uw wandelstok of kruk mee met de rollator? Maak het uzelf een stuk gemakkelijker en kies voor de rollator stokhouder van Tomzorg. Andere plezierige accessoires voor de rollator, zoals een handwarmer of rollatortas, vindt u hier.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?