Rollator tas of mandje?

Rollator tas of mandje? Rollatortas

Rollator tas of mandje? Wat kiest u voor uw rollator?

Rollators

Als u met een rollator gaat lopen is dat even wennen. Het kan best een grote stap zijn, en u moet er even mee leren omgaan. Wat helpt is om niet alleen een rollator te kopen die goed bij u past, maar ook te kijken naar accessoires die het u makkelijk maken. Een mandje is makkelijk om even iets in te leggen, maar soms wilt u wat meer bescherming tegen regen of u vervoert iets breekbaars wat beter in een tas kan. Ook de boodschappen kunnen makkelijk worden vervoerd in een rollator tas. Tomzorg heeft een rollator tas die op bijna elke rollator past. De tas is gemaakt van soepel slijtvast canvas en ook de kleur, donkerblauw, past bij bijna elke rollator. Door het ruime volume past er veel in de tas, en hij is makkelijk vast te klikken op de rollator. Bekijk de rollator tas hier.

Bij sommige rollators wordt standaard een tas meegeleverd, zoals luxe binnenrollator Martin en Lichtgewicht rollator Carbon. Bekijk deze en andere rollators op de rollatorpagina.

Naast een rollator tas, kunt u wat accessoires betreft ook denken aan een paraplu-/wandelstokhouder of bijvoorbeeld handwarmers. Zo kunt u het lopen met een rollator een stuk aangenamer maken.

Rollator tas bestellen

Wilt u de rollator tas of een ander Tomzorg-product bestellen? Veel mensen gingen u voor en waren erg tevreden. Met ruim 1350 beoordelingen op de onafhankelijke website TrustPilot krijgt Tomzorg vijf van de vijf sterren en rapportcijfer 9.2. Daar zijn we trots op, want we doen erg ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Zeker als het gaat om zorg- en hulpmiddelen snappen we dat graag een beetje extra aandacht wilt. Als u vragen heeft, kunt u ons altijd bellen op 085 0212424 of e-mailen via info@tomzorg.nl

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?