Rollator Topro in verschillende soorten

Rollator Topro in verschillende soorten

Rollator Topro in verschillende soorten bij Tomzorg: alle zeven modellen uit de rollatorfamilie Topro Troja en Topro Olympos zijn verkrijgbaar bij Tomzorg.

Waarom een rollator Topro?

De Topro rollators worden in Noorwegen geproduceerd in nauwe samenwerking met ergotherapeuten, fysiotherapeuten en ontwerpers. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste geavanceerde technologie om de hoogste normen van kwaliteit te garanderen. Daarom kiest u dus voor een Topro rollator:

  • Ontwikkeld in nauwe samenwerking met ergotherapeuten, fysiotherapeuten en ontwerpers.
  • Vanwege de hoge kwaliteit krijgt u wel zeven jaar garantie op alle Topro rollators.
  • De Topro rollators zijn lichtgewicht, luxe en stevig.
  • Ze zijn uit te breiden met verschillende accessoires.

Rollator Topro in verschillende soorten

In totaal zijn er zeven Topro rollators. Hieronder ziet u er een paar uitgelicht. Op de productpagina kunt u meer lezen over deze en de andere Topro rollators.

  1. Topro Troja Classic. Een complete rollator met (parkeer)rem, ergonomische handvaten en een afneembaar boodschappennet. Dit is het basis model waarop elke andere rollator Topro in verschillende soorten is gebaseerd.
  2. Topro Troja 2G Basic. De Topro Troja Classic uitgebreid met luxe anatomisch gevormde handvatten speciaal om het opstaan de vergemakkelijken, afneembare wielen een een luxe afsluitbaar boodschappennet.
  3. Troja Olympos Standaard. Deze heeft wat grotere en extra zachte wielen dan de Topro Troja, en een royale, wat bredere zitting.
  4. Troja Olympos Premium. De grotere wielen en bredere zitting van de Olympos Standaard maar met het val-alarm en de heldere LED-verlichting van de Troja 2G Premium.

Accessoires rollator Topro in verschillende soorten

Behalve de zeven Topro rollators heeft Tomzorg ook verschillende accessoires. De Premium-modellen worden standaard geleverd met LED-verlichting en val-alarm, maar alle andere modellen kunnen hier ook mee worden uitgebreid. Of wat dacht u van een handige rollatorparaplu, of een Topro dienblad?

Benieuwd? Kijkt u eens bij ons assortiment en lees uitgebreid over de rollator Topro in verschillende soorten.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?