Rollators als trouwe partner

rollator als trouwe partnerWanneer u slecht ter been bent of als u moeite heeft met lange stukken wandelen, dan hoeft dit natuurlijk niet te betekenen dat u uw zelfstandigheid kwijt bent. Dankzij een rollator heeft u namelijk nog voldoende bewegingsvrijheid en wordt u juist ondersteunt bij het dagelijks leven. Zo kunt u met een rollator zelf uw boodschappen blijven doen en gewoon even rustig plaatsnemen op het zitje van de rollator om op adem te komen. De meeste rollators zijn voorzien van een mandje of een speciale tas, waar de boodschappen opgeborgen kunnen worden. Kortom; als u eenmaal bent overgestapt op een rollator, zal u daarna niet meer zonder willen.

Rollator voorzien van de juiste accessoires

Wanneer uw rollator niet is voorzien van de benodigde accessoires, bent u bij Tomzorg aan het juiste adres om deze aan te schaffen. Zo kunt u uw rollator voorzien van een dienblad, zodat u zichzelf ook in huis moeiteloos kunt bewegen. Kopjes koffie met misschien zelfs wat lekkers kunnen veilig op het dienblad geplaatst worden, zodat deze zonder te morsen op tafel geserveerd kunnen worden. Wanneer u van plan bent om de rollator voornamelijk buiten te gebruiken, doet u er verstandig aan om verlichting op de rollator te bevestigen. Zo bent u ook goed zichtbaar wanneer het buiten begint te schemeren of als het al donker is. Voor meer accessoires voor uw rollator zoals een stokhouder, mandjes, tassen en rugsteunen kunt u een kijkje nemen in onze collectie. Bij de aanschaf van accessoires is het belangrijk dat het type en of de naam overkomt met de rollator, zodat u zeker weet dat de accessoires op de rollator gemonteerd kan worden. Voor vragen hierover kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Tomzorg.

Rollator kopen

In het ruime assortiment van Tomzorg vindt u een uitgebreide collectie rollators. Deze rollators zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, formaten, kleuren en in allerlei prijsklassen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een lichtgewicht rollator, waarmee u zonder problemen stoepen op en af stapt. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een combi rollator/ rolstoel. Deze rollator biedt u de mogelijkheid om te gebruiken als rolstoel wanneer u te vermoeid bent om zelf verder te lopen. Bestel de rollator naar keuze eenvoudig online via de website van Tomzorg, zodat wij deze gratis bij u kunnen afleveren in Nederland of België. Daarnaast is het mogelijk om de rollator achteraf te betalen, maar u kunt natuurlijk ook 100% veilig betalen in onze webshop.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?