Rollators met ergonomische handvaten

rollators-met-ergonomische-handvatenRollators met ergonomische handvaten

Het wordt langzaam weer wat warmer buiten en dan is het lekker om op pad te gaan. Met een zonnetje aan de hemel is het fijn om af en toe wat langer buiten te lopen. Maar lang lopen met een rollator kan een vervelend gevoel geven aan de handen.

Het is zonde als dat vervelende gevoel aan uw handen u belemmert om op pad te gaan. Maar deze pijn is wel volkomen normaal. Omdat u met uw gehele gewicht steunt op uw handen bij het lopen met een rollator veroorzaakt dit een vergrote druk op uw handen. Deze pijn kan ook vervelend zijn in uw dagelijkse leven. Als u bijvoorbeeld een zwaar pak melk wilt pakken tijdens het boodschappen doen, ervaart u minder kracht in uw handen. Dit is niet prettig want u wilt graag uw dagelijkse bezigheden zonder moeite blijven doen. 

Het fijne van ergonomische handvaten

Herkent u zichzelf in de bovenstaande alinea’s? Maar wilt u ook graag lang en vaak blijven wandelen zonder vergrote druk aan uw handen? Dan raadt Tomzorg een rollator met ergonomische handvaten aan. Rollators met ergonomische handvaten zijn wat dikker en ronder van vorm, zodat ze prettiger vast te houden zijn. Nooit meer gedoe met washandjes over de handvaten! Rollators met ergonomische handvaten verlichten de druk op de hand doordat ze het gewicht evenredig verdelen. Zo kunt u met een goed gevoel op pad en van de buitenlucht genieten!

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?