Rollators voor binnen en buiten

rollator ElmerRollators zijn de perfecte uitkomst voor diegene die moeite hebben met (lange stukken) lopen en op zoek zijn naar een hulpmiddel om hun mobiliteit weer terug te krijgen. Voor veel mensen is de overstap naar een rollator een grote stap die zij zo lang mogelijk uitstellen. Toch is dit zonde, omdat u op deze manier uw eigen vrijheid belemmert. Dagelijkse zaken zoals boodschappen doen of een blokje om wandelen wordt lastiger, terwijl rollators er juist voor zorgen dat deze handelingen zonder moeite uitgevoerd kunnen worden. Wanneer u de overstap naar het gebruik van een rollator wilt maken, dan kunt u ervoor kiezen om de rollator eerst binnenshuis te gebruiken. Zodra u zelf gewend bent aan het hulpmiddel dan kunt u de rollator ook buiten gaan gebruiken.

Rollator Thomasrollator Gerard

TOMZORG heeft verschillende rollators in het assortiment die specifiek binnenshuis of buitenshuis gebruikt kunnen worden, maar er zijn ook rollators verkrijgbaar die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Een voorbeeld van zo’n hulpmiddel is de rollator Thomas. Dit is een zeer robuuste en wat zwaardere rollator die toch erg licht rijdt. Deze alleskunner is voorzien van een gewone rem, een ‘parkeerrem’, een dienblad en een boodschappenmand. Zo kunt u uw boodschappen eenvoudig vervoeren en tussendoor even tot rust komen door plaats te nemen op het zitje. Dankzij de anti-lekbanden bent u ervan verzekerd dat er geen gevaar is voor een lekke band onderweg.

Rollator kopen bij TOMZORG

Dankzij het design en het gewicht is de robuuste rollator Gerard een zeer stabiel hulpmiddel die veel ondersteuning geeft en welke u voor een budgetprijs heel veel plezier zal geven. Bij TOMZORG heeft u keuze uit nog veel meer rollators, zo is er voor ieder zijn of haar wensen een passende rollator te vinden. Baseer uw keuze bijvoorbeeld op het model, zoals een buitenmodel of een binnenmodel. Maar u kunt ook een van de rollators bestellen op basis van de prijs of de mobiliteit die de rollator te bieden heeft. Wanneer u veel op pad gaat, zult u waarschijnlijk meer waarde hechten aan de eenvoud van het inklappen van uw rollator dan wanneer u de rollator alleen thuis zult gebruiken. Bestel een van de rollators van TOMZORG eenvoudig online via onze website en profiteer van onze gratis levering op alle rollators.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?