Rolstoel duwhulp

Rolstoel duwhulpRolstoel duwhulp

Het duwen van een rolstoel kan af en toe best zwaar zijn. Dit kan komen door verschillende oorzaken: u beschikt zelf over wat minder kracht waardoor het duwen van een rolstoel veel moeite kost. Of u bent veel onderweg met de rolstoel en u moet veel hellingen over met de rolstoel. Maar het kan ook zijn dat de inzittende wat zwaarder van gewicht is, wat het voortduwen van de rolstoel ook zwaarder maakt.

Al deze oorzaken maken het duwen van een rolstoel niet makkelijk, dit begrijpt Tomzorg maar al te goed. Daarom hebben wij speciaal voor u rolstoel duwhulp Pisa.

Rolstoel duwhulp Pisa

Rolstoel duwhulp Pisa is een elektrische duwondersteuning, die het duwen van een rolstoel vergemakkelijkt. Het is een klein motortje dat zeer eenvoudig onder de rolstoel te plaatsen is. De motor heeft twee wieltjes waardoor de duwondersteuning in werking wordt gezet. De accu van het motortje kunt u na gebruik gewoon thuis opladen omdat deze gemakkelijk losgekoppeld kan worden van het motortje.

Duwhulp Pisa kan tot 6 k/m per uur en zorgt er daarmee voor dat u niet meer de enige duwkracht bent! U moet de rolstoel nog wel lichtjes voortduwen en besturen, maar het is lang niet meer zo zwaar. Met de display die u aan de rolstoel handvaten vastmaakt, kunt u eenvoudig de snelheid bepalen. Ook kunt u de motor vooruit of achteruit aanzetten.

Met duwhulp Pisa kunt u ongeacht uw omstandigheden de rolstoel gemakkelijk en prettig voortduwen. Kortom, een fijne en efficiƫnte oplossing!

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?