Rolstoel gipsbeen steunen

rolstoel-gipsbeen-steunRolstoel gipsbeen steunen

Rolstoel gipsbeen steunen zitten al aan de rolstoel of zijn als extra optie te bestellen. Rolstoel gipsbeen steunen zijn ontzettend prettig en handig. Stelt u zich het volgende voor:

U loopt naar de supermarkt om even een boodschap te doen, maar u heeft een beetje haast. Het is al donker buiten, dus u ziet niet dat u een stoeprand nadert. Voordat u het weet ligt u languit op de grond en heeft u uw been gebroken. Dit is ontzettend pijnlijk en bovenal erg vervelend!

In het ziekenhuis heeft u er gelukkig goed gips omheen gekregen zodat uw been in elk geval weer kan helen. Echter moet u van de dokter wel in een rolstoel omdat u zelf niet meer kunt lopen. Ook is het advies van de dokter om uw been zoveel mogelijk omhoog te houden, dat vermindert de pijn. Na het krijgen van dit advies heeft u verschillende opties.

Comfortabel en in lengte verstelbaar

U kunt ervoor kiezen om een rolstoel te kopen met standaard gipsbeen steunen. Maar bij de meeste rolstoelen is een gipsbeen steun optioneel. U kunt er vervolgens voor kiezen of u deze gipsbeen steun voor uw linker of rechterbeen op uw rolstoel zet, of allebei. Het prettige van deze rolstoel gipsbeen steunen is dat zij in lengte verstelbaar zijn. Het maakt dus niet uit hoe lang u bent!

Verder wilt u natuurlijk wel dat u een beetje comfortabel zit. Een gebroken been is al vervelend genoeg, dus is het fijn als de gipsbeen steun in elk geval een beetje comfort biedt. Daarom zitten er zachte kussentjes op de rolstoel gipsbeen steun. Deze voorkomen irritatie aan uw bovenbeen. Als laatste kunt u uw gipsbeen steun in verschillende hellingshoeken zetten. Dus zo hoog of laag als u zelf fijn vindt, of als de dokter u aanraadt.

Was dit artikel nuttig?

Related Articles

Leave A Comment?